Påskeutfordring

Da har jeg faktisk vært på "det andre dpset" i fire dager. Bank i bordet, det har gått greit så langt. Jeg har riktignok vært ute av dørene hver dag så langt, og jeg må innrømme at jeg har en iherdig nedtelling til påskestengingen er over og jeg kommer tilbake til kjente rutiner på en plass der jeg føler meg trygg. Men – so far so good ❤

I dag var jeg faktisk på den første, (en av tre) dagspermisjoner hjemme i Fargekaoset. Det og gikk greit, men i dag var jeg så heldig at jeg og Støttekontakt hadde en avtale så en god del av tiden ble tilbragt sammen med henne. Vi fartet hit og dit med forskjellige ærender og jeg fikk ordnet en liten påskekurv til foreldrene mine som de skal få på lørdag. Jeg har fyllt den med lys, servietter, påskegodteri, yatzy og skal spe på med ett påskeblad av ett slag og en kortstokk tenkte jeg før jeg leverer den fra meg.

Shhjhhhj, det er en overraskelse, så det må være vår hemmelighet 🙈

Sånn ellers har jeg ikke gjort stort, litt strikking og jeg fikk endelig tatt meg en dusj hjemme. Denne gangen sto det ikke på kreftene, men når man deler bad med noen som man gjør på denne avdelingen så frister det lite å dusje der. Heldigvis så har jeg to dager til hjemme iløpet av påska så jeg får jo stelt meg skikkelig innimellom haha.

I morgen skal jeg være her i følge planen, det blir i så fall min første hele dag her.

Hjelp.

Jeg får vel holde strikkepinnene i gang så skal det nok gå bra det og.

(Sju dager igjen)

Nå er hodet mitt ganske tomt og jeg må bare beklage, men nå tror jeg fornuftigeordkvotenmin er brukt opp så jeg tror jeg avslutter her og forhåpentligvis titter jeg innom om ikke så lenge.

Vi snakkes

Klem Håp ❤

Reklame

En kommentar om “Påskeutfordring

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s