Ukens

Jeg er litt døgnvill når det kommer til hvilken dag det er akkurat nå, og plutselig innså jeg at det er tirsdag i dag og at jeg har helt glemt av forrige ukes Ukens 😅

Her kommer ihvertfall en liten oppsummering

UKENS:

#Smil: Det varmet veldig hjertet mitt at Strikkeguru kom på jobb en dag og hadde med seg en liten gave. Både det at de egentlig ikke har lov, det at hun tenkte på meg i fritiden sin og at hun kjøpte ett lys med hideskallemønster på når hun synes det er grusomt, betydde utrolig mye for meg. Hun gjorde en skikkelig dum dag til en mye bedre en. #hverdagshelter

#Utfordring: Det må absolutt bli overflyttingen til det andre dpset på fredagen. Ikke bare måtte jeg forholde meg til nytt sted, nye mennesker og andre medpasienten, i tillegg deler to og to bad her, noe som er en stor utfordring i seg selv.

#Beste dag: Onsdag uten tvil. Det var så godt å være ute sammen med Støtttekontakt og nyte fineværet, grotten i fjellet, grilling og stemningen rundt opplevelsen.

#Dårligste dag: Hele denne uka var igrunn ganske tøff og vanskelig, så jeg klarer ikke helt å peke ut en spesiell dag, men hei – jeg kom meg jo jaggu helskinnet gjennom de dagene også, og mot slutten av uka gikk det heldigvis bedre.

#Seier: Hm.. Tenketenke. Jeg hadde virkelig noe på tunga, men det forsvant. Kanskje jeg rett og slett skal si det at jeg taklet de første dagene på nyavdelingen relativt bra? Det må jo være en seier, eller hva sier dere?

#Opptur: Det å bli kvitt alt av gjeld og betale alle regninger var faktisk veldig deilig tro det eller ei, og det å få kose både med Tantegull og Hjertene mine var veldig etterlengtet.

#Nedtur: Overraskende nok var det faktisk Internett på rommene her, ikke så overraskende var det utroooolig tregt og klarte ikke spille av en episode fra Netflix. Heldigvis har jeg en bærbar internettdings, men det begynner å nærme seg farlig nært grensa til oppbrukt kapasitet.

#Opplevelse: Bilturen tilbake til avdelingen etter grotteturen på onsdag. Linkin Park på full guffe og fin natur utenfor vinduene siden vi kjørte en annen rute enn vi vanligvis pleier.

#Innkjøp: Hahaha, nå kommer dere til å daue, men 120 liter Colazero ble min denne uka 🙌😇🎉 Tusen takk Coop Obs, måtte dere ha flere runder med tolitersflasker på tilbud snart.

#Strikkeprosjekt: Nei, du vet, evighetsprosjektet oppdrag jakke til mamma går sin gang, men nå ser jeg slutten nærme seg og forhåpentligvis blir jeg ferdig denne uka og neste prosjekt kan settes i sving🎉. Jeg gleder meg til å se det endelige resultatet og håper mamma blir fornøyd 🙈

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s