Etterlengtet normalhetsfølelse 🙌

Dadamdadam, i dag fortjener jeg en klapp på skuldra fordi? Haha, jeg har fått med meg at det er onsdag i dag!

Neida, joda, Neida, men det andre som fortjener oppmerksomhet i dag er at jeg nesten har følt meg normal, som i klare ting.

Det var dagen for permisjon i dag og siden mamma hentet meg klokka ti i morges har timene og ærenderne bare flydd forbi. Vi har fartet hit og dit, ordnet forskjellig både for meg og for foreldrene mine. Jeg var til og med innom to strikkebutikker og spurte etter hjelp til noe jeg sto fast med på jakka, noe som krevde mye av Herr Angst, men jeg klarte det likevel. Jeg vet dog ikke om jeg ble noe klokere skal jeg være helt ærlig, jeg får ikke fellingene helt til å stemme så jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Enten prøve å gjøre det jeg trooor er riktig og eventuelt rekke opp hvis det er feil, eller rett og slett vente til jeg er tilbake til avdelingen min og Strikkeguru står parat til å hjelpe. Jeg kan jo begynne på noe små puttlerier, men det er jo bare det at jeg hadde så lyst å bli ferdig med jakka nå i påska 😅

Jeg fikk forresten overrakt og overrasket foreldrene mine med påskekurva jeg hadde laget til dem i dag og de ble veldig glade. Yey, mission accomplished 👍

(Ja, jeg har tatt en litt på kantenavgjørelse og kjøpt litt uvegansk snop til dem (jeg skal jo selvfølgelig ikke spise av det) 😬)

Jeg må nesten nevne en veldig artig og småflau oppdagelse i dag når vi var inne på en butikk. Det sto nemlig en kortvokst person (dverg) og jobbet og gjett hva? H*n var høyere enn mamma og sikkert under fem centimeter lavere enn meg 😂😶😳 Nå forstår dere sikkert at jeg og mamma ikke er av den høyeste sorten, mamma er 148 cm høy, mens jeg raver som en skyskraper vedsiden av med mine utrolige 155 cm over bakken.

Understreker at dette ikke er ment som noe hån mot kortvokste, men det var bare en litt spesiell opplevelse.

Jaja, vi er alle slik vi er, sånn er det bare!

Vi hadde oss også en liten yatzyrunde mellom slagene, der pappa vant suverent. Hysj, ikke si det så høyt, han blir så høy på pæra og er en skikkelig dårlig vinner 😂

Jeg har hatt en god dag, mye bedre enn gårsdagen. Den var bare feil og fæl fra jeg sto opp til jeg la meg, så det var kanskje likegreit at jeg var her på dpset hele dagen uten permisjon.

Dagens siste aktivitet før jeg ble kjørt inn igjen hit var en desperat leting etter Goody Good Stuff godteriposer til påskeegget mitt. Haha, huff, vi var innom hele sju butikker før vi endelig fant det på den åttende butikken, jepp åtte!! For de som ikke vet hva det er for noe så er det rett og slett små poser med gelatinfri og veganvennlig godteri som smaker namnam. Ble nesten desperat ett sekund for jeg hadde sett for meg at det skulle i påskeegget og da var det umulig å finne på noe annet istedenfor 😳 tvang.no

Tusen takk til mamma som kjørte kryss og tvers til vi fant det!

Nå tenkte jeg på å rusle meg en tur ut i stua og forhåpentligvis få strikkekabalen til å gå opp, så vi snakkes senere.

Klem Håp❤

#psykiatri #psykiatriblogg #mentalhelse #psykiskhelse #helse #åpenhet #tabuer #latter #glede #utfordringer #angst #strikking #strikkeglede #håndarbeid #strikketerapi #kreativ #kreativitet #påske #påskekos #familie #håp

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s