En, to, tre, le

Hei og hopp, tippeti topp folkens. Da var det visst lenge siden vi snakket, og for bryte den usynlige sperra jeg har pådratt meg så slenger jeg likesågodt ut en video av olympiamesteren i balanse aka Bambi på glattisen aka meg på rulleskøyter. Superklein video, for som dere ser har jeg virkelig stålkontroll med hjul på beina (😂), men det var en veldig god opplevelse som jeg skal skrive mer om i morgen.

Woho, nå har jeg endelig Internett igjen forresten 🙌

Vi snakkes snart, værsegod, her er en gratis latterkule fra meg

video:video

Klem Håp ❤

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s