Det trenger ikke være stort for å bety mye ❤

Gjett hvor jeg har vært i dag da?

Jepp, i dag ble det Moldetur på meg og Støttekontakt etter å ha måttet utsette det sist vi planla det. Jeg kom faktisk nettopp inn dørene til avdelingen og nå har jeg lagt meg langflat i senga etter en lang, men fin dag.

Det ble shopping, kikking og sushi, finnes det en bedre kombo? Jeg er ihvertfall storfornøyd med innkjøpene, blant annet to nye antrekk og noen superbillige neglelakker, ti kroner stykk. Og ikke minst, jeg tok meg ett nytt hull i øra 😄

Haha, vi prøvde å legge neglelakk mens vi satt i bilen på ferga på vei tilbake, kan vel si det på den måten at jeg må gjøre det på nytt igjen i morgen. Ikke lett med ustøe hender og bølger attpåtil nei.

Jeg har nesten ikke hatt tid til å puste i dag, for fem minutter før Støttekontakt hentet meg, kom jeg nemlig tilbake fra turdag, En Sunnere Hverdag sto også på programmet i dag nemlig.

Nå kjenner jeg at det skal bli godt å slappe av litt ja.

I morgen er det jo konsertdag, yey, det skal bli spennende. Jeg gleder meg, men jeg er også litt spent på hvordan det skal gå med så mye folk. Jeg har jo ikke taklet det så bra den siste tiden, men jeg håper og regner med at det skal gå bra!

Jeg blir hentet i tretiden tror jeg og så skal jeg sove over hos foreldrene mine etter å ha sett Maria Mena med søs ❤ Jeg husker jeg satt på UPA under min første innleggelse i 2004 og så da Maria Mena opptrådte hos æsj, glemt hva det heter, men ihvertfall ett talkshow i USA, og selv om opptreden var så som så sier det litt hvor lenge jeg har likt musikken hennes.

Jeg er så glad i musikk og tekster som betyr noe og som ikke bare slenger ut ord i hytt og (u)pine. Det er så godt å høre, føle at man ikke er alene og å kjenne en lettelse når musikken spiller.

Hodet mitt snurrer nå, så jeg tror ikke det blir så mange flere ord, men jeg ville bare titte innom å dele Gleder, for jeg har heldigvis litt av det og.

Dere skal få oppdatering på hvordan det gikk på konserten, kryss fingrene for meg da.

Vi snakkes, ha en fin kveld videre.

Klem Håp❤

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s