Think happy thoughts 😰

Nå spinner hodet mitt rundt, og selv om jeg sov i to timer etter middag så er jeg dautrøtt igjen nå, men jeg ville legge igjen noen ord her før jeg tar natta.

I morgen er det nemlig duket for en stor utfordring, jeg skal operere ut nok en visdomstann 😰 Sist gikk det jo ikke sånn kjempe bra, verken under selve prosessen eller i tiden etterpå, jeg fikk betennelse og hadde store smerter i fire uker. Jepp, FIRE uker, og jeg måtte knaske smertestillende minst fire ganger daglig.

Huff, jeg håper det går bedre denne gangen! Jeg gruer meg skikkelig, og ser virkelig ikke fram til de to+ timene jeg må sitte i tannlegestolen.

Pust, forhåpentligvis går det bedre enn jeg frykter. Positiv tenking, var det ikke det jeg skulle begynne med?

I kveld har jeg hatt tv2livsstilmaraton, min guilty pleasure og jeg har fått en eldre medpasient på over sytti og personalet til å se både I am Cait, Kardashians og tre episoder med Bloggerne, haha 🙈😂

Litt tankeløs underholdning må man få med seg, men de fleste som ser meg vil nok ikke tro at jeg liker den type tvserier med mitt blå hår, ansiktet fullt av piercinger, og kroppen full av tatoveringer. Er det forresten noe jeg liker aller best så er det nemlig motsetninger, at alt ikke er slik det ser ut som ved første øyenkast.

Ta foreksempel en som jobber på Huset mitt, tøff type med medlemskap i en motorsykkelklubb som har brukt de siste årene på å ta seg av sine gamle foreldre og flyttet hjem igjen for å hjelpe dem. Det står det respekt av, og er ett godt bilde på at man ikke skal dømme andre før man faktisk kjenner dem!

Under kveldens obligatoriske tedrikking fikk jeg en påminnelse under kopp nummer to, eller var det den tredje, jeg husker ikke helt, ihvertfall sto det Love your Soul som dere kan se på bildet.

Viktig å huske på, og viktig å gjennomføre. Ihvertfall prøve.

Yogitea med Roiboos (eller Chai) med sukketter og en dæsj soyamelk nedi er Nomnomnom 😍

Da var batterikapasiteten til hodet mitt slutt så jeg sier takk for meg for denne gang, men kryss fingrene for meg i morgen da, æsjbæsjæsj, kan vi ikke bare spole fram ett par dager? 😅

Klem Håp ❤

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s