Det er lys i enden av tunnelen 🎉👊🎉

Lolo, long time no see❤

Grunnen? Jeg har rett og slett hatt for mye å tenke på, og ikke ordene til å dele det her enda. Jeg skal forklare mer i ett annet innlegg, men akkurat nå har jeg lyst til å vise dere Gleder.

For ja, selv med tankeboksen stappfull så går det stadig opp og fram, om så med bittesmå museskritt om gangen. Det spiller egentlig ikke noe rolle hvor lang tid det tar, for så lenge det går i riktig retning så er jo det bare bra, men jeg må innrømme at jeg begynner å bli utålmodig. Det er endel løse tråder akkurat nå, og akkurat hvordan alt skal løse seg (på kort tid) aner hverken de rundt meg eller megselv, men det gjelder ytre omstendigheter, og det skal ordne seg på ett eller annet vis!

Gleder

Tirsdags morgen, type veldig tidlig kom mamma og hentet meg og vi kjørte avgårde til Ålesund og Moa (kjøpesenter) for å vise fram sunnmøringen i oss. Veeeel, etter en smule masing fra min side da, tror ikke mamma i utgangspunktet var like gira 😂

Anledningen? Jo, butikken Rusta skulle ha åpning og de hundre første kundene fikk ett gavekort på 1000 kroner. Det er mye penger det, og gang det med to så kan man få mye for den summen der ja! Vi sto utenfor kjøpesenteret (UTE!!!) før ni, og selv om køen var lang foran oss hadde jeg ett ørlite håp om å skaffe meg ett gavekort eller to ja (mamma sitt også😇). For det første så hadde de allerede sluppet inn minst førti personer som sto utenfor butikken inne i kø, noe vi ikke ble opplyst om, for det andre var det iskaldt og siden jeg trodde køen kom til å foregå innendørs så hadde jeg selvfølgelig bare på meg en kjole og en kortermet og syltynn kimono. Jeg hakket tenner og ristet som ett uvær der jeg sto 😤

Det begynte til og med og regne mot slutten, for vi sto UTE til halv elleve siden de bare slapp inn litt og litt folk i puljevis. Det visste seg også at vi var laaangt bak i køen og hadde fra starten av null sjans for å få gavekort. Noen hadde til og med campet utenfor om natta for sikre seg premien. Sunnmøringer.no 😳😂 MEN, vi hadde det også veldig kjekt, og når klokka var rundt elleve var det endelig vår tur til å få gå inn i butikken. Stor nedtur at gavekortene ikke ble med på handleturen siden jeg på forhånd hadde surfet på nettsiden deres og laget meg liste over hva jeg skulle ha, men litt ble det likevel, selv om de store innkjøpene uteble. I neste uke skal jeg ihvertfall kjøpe en liten gassgrill som de har der, som blir en plantebasert crueltyfree grill, aka vegangrill som ingen skal få ta noe animalsk på 😎

For ikke mange månedene siden hadde det å stå tettpakket i en endeløs kø (det var visst fem hundre som hadde møtt opp) vært umulig å gjennomføre, så hei, stor seier i boks.

På fredag hadde jeg også en god dag, da kom nemlig Støttekontakt og vi la ut på en lang biltur til en plass som heter Tafjord, veeeldig lite sted, men mange pleier å dra dit om sommeren for å bade siden det ofte er varmere der enn i byen. Vi dro på sightseeing og fikk både nyte synet av kjempesøte små lam, og vi fikk sett og gått på en stor demning.

Før vi vendte snuta hjemover (Hmfr, tilbake til avdelingen) så fant vi oss en koselig plass ved sjøen sammen med noen gamle naust og hadde en liten grillseanse. Veganpølse all the way🙌

Vi hadde det veldig artig på veien tilbake for vi fant ut at det å vinke til fremmede var en god ide og vi lo oss skakk. Det som er det veldig fine med Støttekontakt er at vi er veldig trygge på hverandre(type hun og to til som jeg stoler såpass på, jeg er ikke så flink til sånt 😳), og vi kan både le oss ihjel sammen og snakke åpent og ærlig om tyngre temaer. Haha, blandet sammen med veldig mye tullprat. Hun er som en venninne og hun sier selv at hun ikke anser det å være sammen med meg som "jobb", men at hun trives i selskapet mitt. Det betyr uendelig mye

Frøs ikke, lover 🙈

Det siste bildet der er fra forrige helg da jeg, Mamma, Søs og Tantegullene var og hilste på sauer i nærområdet til bygda til Søs. Idyllisk? Nydelig!

I dag har jeg styrt på, med vasking av tre skittentøysmaskiner, halvveis bytting av sengetøy, må bare vente til tørketrommelen er ferdig for å fullføre, tatt en lang dusj og strikket endel. Jeg trengte en liten timeout, men nå når jeg er ferdig å skrive dette så skal jeg traske meg inn igjen til stua og strikketøyet. Jeg holder på med ett spennende prosjekt, mitt første klipp og sy prosjekt og har attpåtil designet mye av mønsteret selv. Jeg gleder meg til jakka er ferdig, lover å vise dere resultatet når den tid kommer.

Vi snakkes senere da folkens, ha en riktig god søndag så lenge!

Klem Håp❤

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s