Easier days are coming 💖

Siste dag med permisjon står for tur, og jeg er så lettet, for fy faen, det har gått så greit på perm hittil. Nå ser jeg godt hvor langt jeg har kommet de siste månedene og jeg er så innmari takknemlig for at ting er lettere nå.

Til og med det å ha overnattingsbesøk av Tantegull 1 og 2 gikk bra, og lydnivået deres er ikke akkurat lavt. Innestemme er noe de ikke er så gode til 😂 Vi dro jo på kino på søndag, Angry Birds sto på plakaten. Eldste Tantegull likte filmen godt, det gjorde forsåvidt jeg også, mens Tantegull på snart fire var nok litt for liten for filmen og svirret mellom fanget mitt og pappa som også var med.

I går hadde vi en til tider rolig dag, med litt solnyting innimellom styggeværsbygene. Vi hadde til og med prøvegrilling av maten vi skal ha i dag, og Nomnomnom, vegangrillen min skal brukes ofte. Jeg lagde hjemmelaget marinade som for øvrig Stinket skikkelig når jeg lagde den og mamma sa forsiktig, kanskje du skal smake på den før du smører den på grønnsakene? Haha, den smakte heldigvis mye bedre enn den luktet under oppkokingen, til og med pappa sa det smakte skikkelig godt.

Jeg marinerte sopp og asparges, mamma lagde potetsalat til meg med oatleyrømme (havrerømme) og så grillet jeg pulled oumph ( som jeg lærte nå i morges at det uttales omf 😅) og jeg hadde spinat og mandler i bunnen før jeg toppet herligheten med mangosalsa og hummus. Nå ble du vel misunnelig tenker jeg, haha du burde ihvertfall bli det. Jeg gleder meg til å gjenta suksessen i dag, med bakt søtpotet istedenfor potetsalat.

Så ikke det bare nydelig ut? Grillmesteren selv ja 😂

Vi hadde også endel forberedelse til i dag, vi bakte aniskringler, eplemuffins og amerikanske(belgiske) vafler. Det var første gang jeg prøvde å lage vaflene vegansk og om jeg får si det selv så ble det ganske vellykket 😋 Vi hadde prøvesmaking til lunsj i går nemlig.

I dag er det jo syttende mai, så gratulerer så mye med dagen alle sammen!

Selv skal vi bare være her hjemme hos foreldrene mine og kose oss med en rolig dag. Søs, Svoger og Tantegullene kommer til grilling i ettermiddag, først skal de på den obligatoriske skolefeiringen som må til når man har barn. Jeg regner med at begge to kommer til å storkose seg.

Nå holder mamma på å dekke på frokostbordet så jeg må avslutte, men vi snakkes snart!

Klem Håp ❤

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s