Rare faktaer om en sprøing

Skrivesperre, bort med deg! For å sette i gang ordene mine igjen så tenkte jeg å skrive ned noen (veldig unyttige) fakta om meg selv, men som kanskje hjelper dere med å se hvem jeg er også utenom sykdomsting.

Jeg er veldig glad i drager, og har samlet på stort og smått med dragemotiv/form i mange år. Jeg har også to dragetatoveringer, den ene er den første tatoveringen jeg tok, som forøvrig har tiårsjubileum i år (oi, nå følte jeg meg gammel😳) , mens den andre er tatt i studioet som Miami Ink ble spillt inn i. Det er (veldig) stor forskjell på den kunstneriske kvaliteten på de to, men jeg er like glad i begge to fordi de betyr så masse og har minner knyttet til seg.

Haha, kom på en annen ting akkurat nå når vi snakker drager. Første gang jeg og mamma var i Las Vegas, i 2009 tror jeg, så fant jeg meg en kjempefin og svæær drage, som dessverre ikke fikk plass i koffertene. Resultatet ble veldig mange morsomme spørsmål og kommentarer på hjemreisen fordi jeg måtte bære den under arma😂

Jeg er også over gjennomsnittet glad i hodeskaller av alt slag og merkelig nok forbinder mange meg med hodeskaller. Skjønner ikke hvorfor 😇 Fargekaoset bærer preg av Halloween året rundt nemlig.

Vil dere ha en artig reisehistorie til? Jo, da jeg og Søs hadde vært på rundreise i USA i 2010 var vi der når det nærmet seg Halloween. Utgangspunktet var jo genialt for se for dere butikkene fyllt opp med kult stæsj da. Problemet oppsto derimot når vi skulle reise hjem igjen for merkelig nok ble håndbagasjen min nøye gjennomsjekket og jeg avhørt ved hver eneste sikkerhetskontroll.

Hvorfor? Jooo, det var kanskje ikke ett sjakktrekk å ha en realsize hodeskalle cookiejar (kjekskrukke) fyllt med mye rart i håndbagasjen 😂😂😂 Meg i ett nøtteskall ✌

For en stund tilbake fikk jeg ros for å bruke kosebamser for å trygge meg, siden jeg ikke har Tatou og Zaphira her. Jeg er bare tjuefem, lover. Neida, joda, men det er faktisk god trøst i en (drage)bamse, og man blir aldri for gammel for bamser. Jeg og Peter Pan er bestisser forresten, vi er enige om å aldri bli (skikkelig) voksen.

Barnet i meg lenge leve!

Jeg er veldig glad i å strikke, og har stadig nye prosjekter på gang. Noen ganger får jeg ett uønsket stopp i iveren, men jeg finner alltid tilbake til strikkegleden. Jeg kunne derimot ikke strikke annet enn rettstrikk før jeg ble innlagt på dpset (der jeg er nå) i 2013 og Strikkeguru har inspirert meg og lært meg mye siden den gang, læringskurven har vært bratt.

En annen ting jeg liker?

Klær🙈

Jeg elsker klær, rare antrekk og sammensetninger. Jeg er stolt av å kunne si at jeg ikke bryr meg om "hva andre måtte mene", men heller går i det jeg liker selv hvor rart det er til tider.

Jeg var (er) livredd for roboter, Arnold Schwartznegger og Michael Jackson. Ja, jeg vet at det er super rart, men det er jeg også, haha 🙈

Jeg er en samler, som noen kanskje har skjønt. Jeg samler på alt mulig rart (uten at det blir sykelig selvfølgelig), og det verste jeg vet er å kaste ting. Jeg kan jo få bruk for det en dag, ikke sant? Det betyr i andre ord at boden min er stappfull. Resten av familien er derimot stikk motsatt, de må være verdensmestere i å kaste ting. Jeg har aldri skjønt greia, og jeg kommer aldri til å tilgi mamma for den gangen de skulle flytte fra hus til leilighet og hun tømte og kastet alle klærne mine som fortsatt var hjemme hos dem. Klær fra hele verden forsvant i den søppelsekken. Æsj.

Halloween er min favoritthøytid og jeg gjør Fargekaoset om til en skikkelig Halloweenhule allerede i slutten av september, da klarer jeg ikke vente lengre. Jeg er også over gjennomsnittet glad i jul, selv om det er nissene jeg feirer, og ikke noe religiøst.

Jeg er ett A – B menneske. Jeg legger meg tidlig og kan gjerne stå opp sent. Jeg har riktignok blitt flinkere til å stå opp, så jeg starter som oftest dagen mellom halv ni/ni. Jeg trenger mye søvn, og må ofte ta en liten hvil på dagtid også. Bestemorfakter her altså. En gang sovnet jeg midt i en trapp, jeg lå over trappetrinnene og hadde sluknet på vei opp til rommet, og mamma måtte geleide meg i søvne til senga. Jaja, her kan jeg nok skylde litt på sykdom, og utmattelse.

Jeg er EKSTREMT nysgjerrig av natur, men siden jeg respekterer veldig andre pasienter/taushetsplikten og det da er mye jeg bare får med meg brøkdeler av uten å få vite sammenhengen så samler jeg opp nysgjerrigheten min og lar det gå utover familien istedenfor ✌

Jeg holder på med min sjuende gang av seriemaraton med Modern Family på Netflix fra sesong 1 til den siste. Vanedyr.no, men det er også veldig godt å slippe å konsentrere seg så mye når man strikker i tillegg eller er sliten, og det er jo en veeldig morsom og bra serie da!

Favorittmaten min er sushi, noe som er litt morsomt siden jeg er veganer, men det er fullt mulig å lage/kjøpe en kjempegod veganversjon, med grønnsaker som fyll istedenfor fisk. Det må dere teste ut altså for det er nomnomnom😋

Da har dere fått vite en haug med rare faktaer om meg, det er deilig å vise fram de tingene som ikke handler om sykdom også.

Vi sees snart

Klem Håp❤

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s