Fra Psyk til litt mindre psyk

Jeg er ikke lenger den sykeste pasienten på avdelingen, og etter mange måneder hvor det har vært tilfelle er det jo litt rart å kjenne på at det ikke er situasjonen nå, men fy, så deilig det er!

Livet fylles sakte, men sikkert med Liv igjen, og etter lang tid i dvalemodus er batterikapasiteten mye større. Se for deg at jeg hadde 5 prosent livsglede/energi/friskhet i meg da jeg ble innlagt i september i fjor, nå nærmer jeg meg i stigende fart på noe nærmere 75%.

Det er stor forskjell det!

Livet mitt er jo langt i fra perfekt, det er ikke det jeg mener. Jeg har fortsatt noen veldig vanskelige og tunge dager, men livet er ikke lenger uholdbart vondt. Selv på mitt friskeste så er det jo mye sykdom involvert, men det er veldig stor forskjell på en fungerende Håp og en ikkefungerende en.

Livet mitt som "i form" er nok veldig annerledes enn "normale folk" sitt hverdagsliv, men jeg har lyst til å klare Livet og har på en måte en hverdag som er ok.

Jeg savner hjem, jeg savner alle der hjemme, og forhåpentligvis er jeg tilbake i Fargekaoset om en liten stund, selv om det nok ikke blir før i juli en gang. Jeg har derimot hatt en permisjon der i noen timer på mandag, og nå på mandag skal jeg også prøve meg en tur.

Det er utfordrende og kjekt samtidig hvis dere skjønner?

De siste ukene har vært fullt av sprell, og jeg har fått vært med på mye.

I går hadde foreksempel Tantegull bursdag og ble hele fire år. Jeg og mamma var på bygda hos Søs omtrent hele dagen, og først i åttetiden var vi tilbake hos foreldrene mine sitt hus. Akkurat tidsnok for å se idolfinalen, og yey, favoritten min vant.

Go Marius🎉

Jeg overnattet med mamma nemlig, fra fredag til i dag. Pappa var ikke hjemme, men på en tur til Osloområdet.

I dag var vi og besøkte Sauekompisen min, vi var på Hakallegården, en besøksgård jeg og resten av barna 😂 elsker å være på. Jeg fikk meg til og med en ny Sauekompis 2, ett lite lam og jeg fikk prøve å mate han med flaske, noe som var kjempekjekt! Toppen av kransekaka var at han sovnet i fanget mitt når jeg koste og klemte på skjønningen.

Nydelig ❤

Dyrehjertet mitt smeltet.

Dagene har gått i ett, så nå snurrer hodet mitt og er klart for en episode eller to med Modern Family før jeg tar nattenatt, men jeg slenger med noen bilder fra de siste ukene og så snakkes vi snart.

Klem Håp ❤

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s