Endelig begynner Gledene å komme❤

Nå sitter jeg her og tar ett lettelses sukk. En to år lang kamp er endelig snart mot slutts ende.

Det har vært nok ett møte om situasjonen i Huset mitt og endelig skjer det noe bra. Kort sagt, det skal bli trygt og forutsigbart igjen, tilbake til det gamle og det til jeg skal utskrives. Jeg er så glad, dere aner ikke!!

Jeg har til tider gjennom denne innleggelsen vært usikker på om jeg kunne flytte hjem til Fargekaoset eller om jeg måtte finne en annen måte å bo på, og det har teamet mitt her også lurt på, selv om de hele tiden har sagt det skal ordne seg på ett eller annet vis.

Det ordner seg 🎉🎉

Nå sa jeg jo at det skal gå i boks til jeg blir utskrevet, og da lurer dere kanskje på når det blir?

Jo, jeg har faktisk en utskrivelsesuke klart nå selv om datoen er litt uviss enda. I uke 29, altså rundt 20 juli er jeg utskrevet etter veldig mange tøffe måneder på forskjellige avdelinger, og forhåpentligvis klar til å Leve igjen.

Jeg og Primær S har laget en grovskisse om hvordan de neste ukene skal se ut, og snart begynner permisjonene på for fullt, noe som er på høy tid. Neste uke derimot står det Tanteuke på ukeplanen min, for gjett hva?

Tante som bor i USA kommer hjem på besøk allerede i morgen og skal være her i ti dager. Vi har fullt program lagt opp, og avtalen er at jeg får komme og gå som jeg vil fra avdelingen. Dette har jeg gledet meg veldig til! Foruten foreldrene mine og søskene mine så er Tante den eneste andre jeg er trygg og komfortabel på av resten av familien. Det er jo litt rart at vi ser Tante som bor i USA oftere enn de som bor i Molde, men slik er det nå bare. Jeg har for øvrig en annen god nyhet som jeg har visst om en stund, men hei, jeg må jo spre Gledene litt ut etterhvert til dere❤

Siden sist så har jeg hatt noen timers perm i Fargekaoset med personal fra avdelingen på mandag og selv om jeg var litt skvetten så reddet strikketøyet meg nok en gang. Jeg er så takknemlig for at jeg har lært meg den avledningsteknikken og den brukes ofte.

På tirsdag var jeg med på turdag og jaggu var jeg ikke med på turdagen på onsdag også. Det jeg også er veldig takknemlig for er at kroppen min henter seg fort igjen etter åtte måneder som stillesittende i en stol, og det var maraton bare det å gå fra rommet til stua. Det er ikke kult, det skal jeg love dere, men kondisjonen og forma har steget i rekordfart igjen de siste to månedene, og snart er jeg tilbake til den formen jeg vanligvis er i. Det hjelper sikkert på at jeg i gode perioder er ganske aktiv, så det er lettere å komme i gang igjen etter tøffe perioder. Faktisk skal Tantegullene, Søs, Tatou og meg selv gå en tur på Sukkertoppen, ett lite fjell, i morgen formiddag før vi henter Tante på flyplassen. Vi kommer sikkert til å bruke en stund siden det er små barneføtter som bestemmer farten, men det skal bli godt å bevege seg og Tatou kommer til å bli overlykkelig for han elsker den turen.

I går gjorde jeg også noe gøy, Søs hentet meg allerede klokka ni om morgenen og vi kjørte til Stette der en privatperson setter på vippeextension. Selv om det tok sin tid, haha, vi var der fra kvart over ti til kvart på tre siden begge to skulle sette på 😳😂 så var det absolutt verdt det. Jeg er kjempefornøyd med resultatet og lover å legge ut ett bilde. Nå ser jeg bare rævva ut siden jeg, bababababam – sov fra fire til sju 😬 Det skal bli spennende til natta ja, haha, huff. Vanligvis pleier jeg å bli vekt, men det noen som ikke kjenner meg på jobb i kveld, så de syns jeg skulle få sove. Strikkeguru pleier å holde meg våken så langt det er mulig for hun sliter som oftest veeldig med å få meg opp igjen. Sovehjerte.no 😇

Meeen, noe som også er veldig kjekt nå er at jeg ikke slukkner klokka åtte lengre, noen dager rangler jeg skikkelig og sovner ikke før halv tolv, tolv nå. 😂

Etter vi var ferdige med vippene hadde vi egentlig tenkt å ordne noen ting i byen, men siden klokka var blitt så mye var det på tide å hente Tantegullene på SFO og barnehagen. Det tok nemlig en stund å kjøre til skolen. Tantegull er så herlig når vi henter henne i barnehagen når jeg er med, det første hun roper når hun ser oss er Taaaante mens hun ler og strekker ut armene for en klem.

Fortalte jeg dere hva hun gjorde når vi henter henne på bursdagen sin forrige fredag? Hun og en barnehageansatt holdt på å skjære opp frukt når vi kom, og etter vi hadde hilst på henne går hun inn igjen på kjøkkenet og så hører vi hun sier, Tante må få. Tante eeeerlsker blåbær. Og rosiner. Så jeg måtte pent få med meg en kopp med frukt i bilen. Hun er så god.

Enda en positiv ting? Jo, på onsdag kommer endelig Lillebror hjem også og jeg har ikke sett han siden jul. Det skal bli godt å få litt Lillebrortid ❤ Han er forresten tjueto, så liten er han jo ikke 😂

Måtte legge ved ett par bilder, det siste der er noe jeg har strikket til Tante. Pulsvarmere, lue og dobbelt tubeskjerf. Håper hun blir glad.

Nei, nå har jeg fått ut endel ord så nå er det tide og returnere til litt seriemaraton før jeg tar natta og forhåpentligvis sovner jeg til rimelig tid.

Vi snakkes da.

Klem Håp❤

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s