Nå blir det andre (mintgrønne) boller

Nå kom jeg akkurat inn dørene etter å ha gått turen min med Tatou alene. Det ble dobbelscore mot Angstmonsteret det, for klokka er jo over ni, noe som betyr bekmørkt ute. I tillegg kan jeg legge til ett poeng til denne helga for på fredag tok jeg en stor utfordring på strak arm, mest fordi jeg ble så oppgitt/irritert. Vi hadde nemlig bestilt takeaway sushi til Lillebror skulle komme, han er på helgebesøk nå, kjempekoselig forresten, men tilbake til poenget med historien. (Surrekopp.no) Veggis sushien min lå klistret inntil det pappa hadde bestilt, altså full av fiskefaenskap over hele min veganske sushi. Det er jo tross alt lov å tenke litt, folk kjøper jo veggis sushi av en grunn. Uansett, jeg gikk inn igjen på restauranten og spurte hvorfor og poengterte med at dette var veldig dumt. Dama bak disken ble tydelig irritert, men jeg sto på mitt og fikk dem til å lage en ny rull til meg. Hadde dette vært for noen år siden hadde det vært null sjans for at jeg hadde turt å gjøre noe i denne gata, men hei, med angsttrening kommer man faktisk videre på veien og klarer stadig nye ting. Sushien smakte nydelig btw 😛

 

Håp 3 – 0 Angstmonsteret

 

Jeg har stort sett tilbragt helga sammen med familien, som sagt har det vært veldig kjekt at Lillebror er hjemme en tur og da må vi jo finne på ting også. I går var vi og gikk tur på Aksla, ett turområde på et lite fjell om jeg kan kalle det det. Mamma og Tatou gikk tilbake samme vei til der bilen var parkert, mens Pappa, Lillebror og jeg gikk ned trappene til byen, det er rundt 450 trappetrinn tror jeg. I dag var vi på en liten biltur og kafebesøk, før avslapping og taco til middag. 

Nå har jeg benken full av mintgrønne rundtomkringboller, aka kanelsnurrer som står til heving. Jeg må vel snart slenge de i ovnen før jeg plutselig blir stuptrøtt, haha. Jeg sover dårlig for tiden, men har ett håp om en ny medisin som kanskje kan hjelpe. Jeg skal snakke med Behandler på tirsdag og forhåpentligvis får jeg prøve de ut og de virker bra. Det hadde vært veeldig godt med ei god natts søvn nå ja. 

Ellers står nedtellingsappen min på åtte dager og ni timer, seks minutt og trettini sekunder akkurat nå, men hva det betyr skal jeg komme tilbake til. Dere kan forresten bare slappe av, det er absolutt ingenting farlig, men heller stikk i mot, det er noe VEEELDIG positivt som skal skje da, som jeg har gledet meg massemasse til lenge. Haha, jeg må jo gjøre det litt spennende for dere også da.

 

Nei, nå kaller pliktene, jeg ble så ivrig etter å fortelle dere om angsteksponeringen at jeg glemte helt av å rydde opp etter meg fra bakingen, så nå må brette opp ermene og gjøre meg ferdig og det skal bli veldig godt med en bolle når de er ferdigstekte.

 

Ha en god helg videre da dere.

 

(Okidoki, det er lov å skrattle nå, men dette var faktisk ikke planlagt. Som noen kanskje har fått med seg så liker jeg å bake med farger, og denne gangen traff jeg midt i blinken, alt matchet, haha. Noen synes kanskje det ser ekkelt ut med rar farge på bakverkene, men som den forvokste fargeglade ungen jeg er så er det helt topp med slike morsomme rariteter. Smaken er jo den samme, de er bare finere å se på. I mine øyne ihvertfall 😉 )

Klem Håp ❤

 

Reklame

En kommentar om “Nå blir det andre (mintgrønne) boller

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s