Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves

Nå kribler det heftig i magen for om ganske nøyaktig to dager, nitten timer, sytten minutt og 22 sekund i skrivende stund sitter nemlig jeg om mamma på et fly bort fra Ålesund som først tar oss til Amsterdam og så etter noen timers venting sitter vi på flyet til Boston. Jeg gleder meg sånn, dette har vært motivasjonen min under den lange innleggelsen, og selv om det ikke ble helt som planlagt kommer det til å bli helt fantastisk.

Noen husker kanskje at vi egentlig skulle ha vært i Las Vegas nå? Vel, på grunn av sykdom i familien og usikkerhet om vi i det hele tatt kunne reise på besøk til Tante så ble det heldigvis bedring hos søskenbarnet mitt som var syk, så nå blir det tur. På grunn av at vi måtte vente så innmari lenge før vi kunne bestille flybilletter og hotell steg prisene skyhøyt før vi endelig fikk avklart om vi kunne dra, så da ble det rett og slett for dyrt å reise til Las Vegas først, men fy, vi skal jo uansett til Tante i Acton i tre uker og det er bra nok det. Jeg ble jo riktignok ganske skuffet over at det ikke ble Las Vegas, jeg hadde jo til og med booket og betalt depositum til en ny tatovering, men sånn ble det bare. Nå har jeg kommet over det og gleder meg sykt til å komme meg til USA igjen. Det beste av alt?

Hva er det som skjer den 31. oktober? Jo, HALLOWEEN for faen, og vet dere hva? Jeg, Mamma og Tante skal gå trick or treating! Haha, lenge leve barnet, men det har vært en drøm så lenge jeg kan huske og nå får jeg faktisk oppleve det. Jeg er jo hele 155 cm høy, mens mamma raver rundt i høyden på sine meget beskjedne 148 cm, så vi kaan jo taes for barn da, så lenge vi har maske på, haha. Neida, joda, vi har ikke helt funnet ut hva vi skal kle oss ut som, men utkledning blir det. Jeg gleder meg sånn! Dag tre skal vi avgårde for å finne kostymer og det skal bli litt av en opplevelse bare det. Det er jo tusenvis av forskjellige kostymer man kan velge i, akkurat nå lener jeg mest mot en zombie av ett eller annet slag, men vi får se hva som finnes i kostymejungelen. Kongebra blir det uansett.

Vi skal farte hit og dit, vi skal leie oss bil så Mamma får utfordre seg med å kjøre bil i USA for første gang, men det går helt sikkert fint. Vi har mange plasser vi må tilbake til, butikker å tusle rundt i og rett og slett bare Leve.  Jeg skal komme med oppdateringer underveis, lover.

 

Aller først på programmet står en jentehelg på bygda hos Søs og Tantegull for tur, jeg skal nemlig være der til søndag før jeg skal overnatte hos foreldrene mine til vi må stå opp grytidlig for å rekke flyet på mandag. Jeg har mye å se fram til nå, og jeg er klar for alt. 

Dette skal bli så bra!

 

Jeg glemte jo selvfølgelig å legge ut bilde av rundtomkringbollene/kanelsnurrene jeg skrev om sist, så her kommer det.

 De ser kanskje veldig rare ut, men smakte nydelig og er akkurat slik jeg skulle ønske all mat så ut, haha. Farger altså ❤

 

Vi snakkes snart

Klem Håp<3

Reklame

2 kommentarer om “Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves

  1. Ååå jeg fant bloggen din ved ren tilfeldighet, men ey! Bollene ser gode ut og du får kose deg sykt mye på tur og halloweenfeiring! ♡ klemmer

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s