Hopp fram i tid – USA i kortformat

Nok en gang må jeg trykke på spoleknappen.

Oktober – rewind – Desember

For å komme i gang med skrivinga, ordene som vil og må ut og ned på tastaturet så må jeg rett og slett bare hoppe litt fram i tid, men aller først skal jeg fortelle litt fra turen. Planen var jo at jeg skulle oppdatere dere underveis, men slik ble det da dessverre ikke.

Både jeg og Mamma storkoste oss, og jeg tror Tante (og resten av familien) satt pris på at vi kom på besøk. Dagene var fulle av shopping, opplevelser og ikke minst – bilkjøring. Bor du nemlig der Tante bor er man avhengig av bil. For å komme en plass måtte vi kjøre en halvtime, tre kvarter for å komme neste plass, kvarter til neste, ja, dere skjønner sikkert tegningen. Mamma var ihvertfall kjempeflink til å kjøre bil der borte, selv om vi hadde en bitteliten episode, som haha var mest min feil. Første dagen vi hadde leiebilen hadde vi nemlig GPSen på engelsk veibeskrivelse uten lyd pluss amerikanske mål, typ miles istedenfor kilometer, og siden jeg da ikke vet hvor lang 0,2 ettellerannet er havnet vi nemlig på Massachusetts største vei da vi bare skulle kjøre fem minutter fra der vi var for å komme til en veganrestaurant vi skulle spise lunsj på. Uups…😂 Greia var også at det var flere tollstasjoner der og gi hadde da selvfølgelig ikke noe cash på oss, bare kort og det viste seg at de ikke tok kort. Det var snakk om 50 cent, altså ingenting sånn egentlig, men på første tollstasjonen ble mannen oppgitt og skrev ut ei "bot", som vi måtte betale på ett senere tidspunkt. Problemet var bare at vi måtte jo snu og kjøre tilbake samme vei for å komme tilbake til der vi skulle og ikke ende opp i Boston og vi hadde jo fortsatt ingen penger på oss. DA var mannen (en annen en) SINT altså, huff. Han kjeftet og smelte før han tilslutt bare slo ut armene og ropte kjøør. I etterkant var det veldig morsomt, men jeg skal love dere, der og da var det en veeeldig stressende time på highwayen😬

Maten var ihvertfall god😅

Halloween:

Jeg fikk endelig oppleve en ekte amerikansk Halloweenfeiring. En drøm gikk i oppfyllelse. Først gikk jeg rundt i butikker i skjelettonepiecen min, alt er nemlig lov på Halloween for det har jeg bestemt. Jeg fikk ihvertfall mange smil under den shoppingturen for å si det sånn.

Så lagde jeg og Mamma middag og cookies til resten av gjengen når de kom hjem. Monsterutskjærte fylte paprika, Nomnom. Sist, men ikke minst gikk vi Trick or Treat, en opplevelse for livet for å si det mildt. Alle trodde vi var barn, haha. Begge to er veldig lave og akkurat i den settingen passet det veldig godt. Mamma var Bananrev og jeg var Kaffemonster😂😍😁

Det er mye mer jeg kunne fortalt, men nå trenger jeg å hoppe til nåtid og desember så jeg avslutter med ett lite bildedryss og med å si at det var en tipptopp tur som jeg kommer til å huske lenge.

(Som dere ser suuger jeg i bowling, haha. Og i USA er bowlingkulene i miniformat og kjeglene er høye, rette "pinner"🙈)

Stor klem fra Håp

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s