Passer det noen gang å bli syk?

I dag er det bursdagen min, om seks dager er julaften her og om to dager, altså på tirsdag blir jeg nok en gang innlagt på en sykehusavdeling. Dpset som akkurat nå føles som mitt andre hjem. Det føles så urettferdig, det passer så dårlig å bli nettopp det, dårlig, akkurat nå, nå som jula er her og all kosen skal skje. Det er så mye forventninger, så mye bra som skal være i jula og nå har jeg da altså kræsjlandet for ørtende gang. Jeg elsker jul, men dette blir da altså min andre jul på rad som innlagt og det suger for å si det mildt. Jeg skulle ønske man kunne styre sykdom litt og sette av i kalenderen, ok så den fjerde april og en uke framover i tid, da har jeg ingen planer, kan jeg bli dårlig og bra igjen på den uka? Dessverre kan man ikke det, sykdom lever sitt eget liv, uavhengig om det er fysisk eller psykisk sykdom det er snakk om. For det andre, passer det noen gang å bli ekstra syk? Svaret sier jo seg selv, nei, men sykdom hører ikke med det øret nei. Æsjbæsjæsj.

Det som har skjedd den siste tiden er at PTSDen og symptomene har forverret seg. Det har kommet opp noen nye ting i hukommelsen min og det er så skummelt, så vanskelig og vondt, og hodet jobber på spreng for å sette sammen de bittesmå forskjellige glimtene til ett fullverdig puslespill. Det var invitasjonen til dissosiasjonshelvete som kommer både i tide og utide, og nettene er mareritt etter mareritt som gjør at jeg våkner nesten hver morgen (og på nattestid) i ett badekar av svette som Onkel P sa så fint i Styggen på ryggen.

Jeg ble litt satt ut når de ringte fra dpset på torsdag og sa de hadde en plass til meg og ønsket at jeg tok i mot den, for når Ambulantteamet var her på tirsdag snakket vi ikke om noe innleggelse. De så hvordan det sto til og hadde diskutert det når de kom tilbake på avdelingen, og ja, sykehusjul next… Jeg får jo heldigvis permisjoner i selve jula sånn at jeg får feire lille/julaften+ med familien og det letter jo på selv om jeg er veldig sliten akkurat nå.

Forhåpentligvis trenger jeg ikke så lang tid på å tørke støv av knærne og klare å stå igjen for egen maskin, så jeg håper ikke innleggelsen blir så innmariinnmari lang, men samtidig så får jeg ta tida til hjelp og ikke stresse med utskrivelse fra dag 1. Jeg trenger litt hjelp nå, og heldigvis skal jeg få det. Det passer bare så dårlig nå.

Jeg føler meg i det minste sett, og det er en god følelse opp i alt det vonde.

Jeg krysser fingrene for at det blir en god jul likevel jeg, og det håper jeg dere som leser også får.

Vi får ta en dag av gangen og huske å puste alle sammen.

Vi snakkes snart❤

Klem fra Håp

Vil avslutte med noe fint, så her er litt av det Kreativiteten har fått bryne seg på de siste ukene. Det og ørten flere slike flaskenisser😅🎅🙈

Reklame

En kommentar om “Passer det noen gang å bli syk?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s