Det er jo litt jul på avdelingen også da…

Så var jeg her igjen da.

Back to scratch.

Jul. Innleggelse. Vondt.

Det å bli møtt med klemmer, du er hjertelig velkommen og lovnader om at dette, denne gangen også skal gå bra. Vi skal hjelpe deg, det er godt å kjenne på. Vite at de ønsker å hjelpe, slik de har gjort så mange ganger før. Jeg er i det minste heldig som har denne plassen å komme til når jeg snubler.

Det betyr ikke at dette er ønskesituasjonen min, aller helst skulle jeg vært i fin form lenge. Den gang ei. Fem måneder hjemme klarte jeg, og ironisk nok står kalenderen min på rommet på stedet hvil i juli, da jeg ble utskrevet forrige gang. På en måte har tiden stått stille, jeg er kommet inn i rutinene og vanene mine her som om jeg aldri skulle vært borte. Bittersøtt. Jeg føler meg ihvertfall trygg her, med alle de kjente og gode folkene.

Forskjellen denne gangen er at jeg har fått en ny Behandler, tidligere har jeg alltid hatt den samme som alltid, men nå er hun ikke så mye i avdelingen lenger, mest på Ambulantteamet. Jeg har ikke snakket så mye med den nye, men jeg har samtale nå klokka ett så det blir jo spennende. Førsteinntrykket lover ihvertfall godt og det er jo bra.

Denne jula ble visst litt mer utfordrende enn jeg hadde ønsket, men i morgen ettermiddag kommer familien min og henter meg før det bærer avsted til Bygda,Søs, Tantegull og Svoger. Julefeiring står for tur. Jeg gleder meg til å være sammen med dem, og julaften er jo ett høydepunkt, jeg hadde bare håpet på at jeg ikke var så sliten. Jeg skal gjøre det beste ut av situasjonen og forhåpentligvis går det bra og jeg klarer å slappe av og kose meg.

Det blir to overnattinger, fra lillejulaften til førstedag før det blir retur tilbake til avdelingen.

Det går nok bra.

I går pyntet jeg og personalet to juletrær på avdelingen og det kom opp juleduker, litt pynt og vi hørte på julemusikk mens vi holdt på. Litt jul er det jo her, og rommet mitt har jeg pyntet litt også så litt julestemning har jeg fått. Det kommer nok mer på julaften får jeg satse på.

Nå bør jeg komme meg opp fra senga og gjøre hodet klart til samtale så jeg avslutter her, men vi snakkes snart.

Klem Håp❤

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s