Merkelapper meg her og merkelapper meg der

Til tross for at det er veldig mye vondt nå, så er det også en "spennende" tid i mangel på ett bedre ord. To nye diagnoser er blitt nevnt, merkelapper som jeg skal utredes for etterhvert . Selv om det ikke er noe å rope hurra for å legge enda flere navn på den eksisterende lista så gir de meg enda flere svar, grunner til hvorfor jeg er som jeg er. Disse som har blitt nevnt har gitt meg en AHAopplevelse, det ga så mye mening, mer enn de(n) jeg har fra før. Allerede da jeg var tretten fikk jeg jo en schizofrenidiagnose, men jeg har aldri klart å kjenne meg igjen i den diagnosen, ikke familien min heller. Jeg har de siste årene prøvd å få Behandler til å revurdere den, spesielt etter at seks andre leger har sagt at den ikke stemmer, men det har hele tiden blitt utsatt. Vi skal komme til det. Jeg har ikke tålmodighet til å vente noe særlig lengre så nå håper jeg virkelig hjulene begynner å spinne, siden noen av symptomene som hører til schizofrenidiagnosen gjerne kan forveksles med det som skal utredes nå. Jeg velger å ikke skrive hvilken diagnoser det er snakk om før de eventuelt blir satt med sikkerhet, men ja, det er litt spennende.

Når vi var på Europris tidligere i dag ga de ut gratis kransekake, sånn stor en i pappkasse vet dere og det ble pay it forward metoden, for kransekake inneholder jo eggehvite, altså ikke vegansk, men jeg ga den til avdelingen så både medpasienter og personale fikk glede av den. Vanligvis pleier jeg ikke kjøpe/gi uveganske produkter, men siden disse hadde blitt kastet hvis ikke (utløpsdatoen nærmet seg) så synes jeg det var bedre å glede noen med den enn at den gikk rett i søpla. De ble ihvertfall glade og synes den var god 😊 Om noen vet om en vegansk versjon – rop ut😍 haha, en gang prøvde jeg å steke sånn ferdigmarsipan i ovnen.. vel, det ble ikke helt vellykka for å si det sånn😂

Sånn ellers har kvelden bestått av litt strikking, men nå klarer jeg bare å strikke veldig enkle ting, som luer osv, konsentrasjonen min suger, men jeg har strikkelista klar til den dagen den blir litt bedre igjen. Jeg har veldig dårlig samvittighet for at mariusgenseren Søs fikk i bursdagsgave i november fortsatt ligger med halve mønsteret ugjort, men den skal nok bli ferdig snart den også, jeg får bare ta tiden litt til hjelp.

Jeg og Primær S gikk oss også en liten tur, og det er iiiskaldt ute, men fint med all snøen som har kommet ihvertfall. Da var det ekstra deilig å komme inn igjen og det ble fyrt opp i peisen på stua. Nå lukter det fyring i hele huset😂 Det er veldig koselig da, og varmer godt, noe som er bra for en frostpist som meg selv.

Det ble visst to skriverier fra meg i dag, det er fint å finne tilbake ordene, og selv om det ikke blir kjeeeempelange innlegg er det bedre enn ingenting.

Ha en god kveld❤

Klem Håp

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s