What doesnt kill you makes you stronger I guess

Jeg er tom og samtidig så full av tanker, følelser og sårhet. Tankekaoset kommer til sin rett her og selv om det er vanskelig skal jeg prøve å bruke verktøyet jeg har med å skrive for det har jo hjulpet meg før.

Nyttårsaften ble feiret hjemme i Fargekaoset på perm, og tidlig første nyttårsdag kjørte Lillebror meg tilbake til avdelingen. Dagen ble bedre enn den kunne ha blitt, det hjalp mye på at Mamma, Pappa og Lillebror kom og spiste middag sammen med meg i Fargekaoset. Det var riktignok Mamma som sto for kokkeleringen selv om jeg hadde lagd linsesteika på forhånd tidlig i desember og den bare kunne plukkes opp fra fryseren. Skikkelig godt var det og jeg ble glad da de andre sa det smakte godt også for på nyttårsaften er det vegansk middag til alle.

Jeg skulle ønske jeg hadde fått tilbragt mer tid sammen med Lillebror når han var hjemme i jula, det hadde jeg gledet meg til, men jeg har ikke vært i form nok. Vi har ihvertfall fått vært litt sammen og det var veldig fint❤

Så langt har det nye året vært… ? Jeg vet ikke helt, det har vært noen tøffe dager så langt, men jeg prøver å ikke svartmale resten av 2017 allerede. Ting kan jo endre seg!

Gårsdagen var vond, sånn inni hampen innmari, innmari vond. Jeg har så mye inni meg, men jeg får det ikke ut, får meg ikke til å skrive det enda. ..Men i går fikk jeg sagt det til en person, og jeg gråt i armene til Primær S og hun gråt en skvett hun også. Jeg klarer ikke si det høyt, men jeg bekreftet spørsmålet hennes, jeg klarer jo faen meg ikke å skrive ordet en gang.

Nå skjønner dere sikkert ingenting, men det har med traumer å gjøre, grunnen til at jeg er innlagt denne gangen. Jeg er heldig som blir tatt så godt vare på og som blir sett, og ikke minst – gitt omsorg til, jeg trenger en god dose av det nå og heldigvis får jeg masse av det.

Jula er over, nyttårsaften har passert og nå er hverdagen her igjen. Det er litt godt for å være helt ærlig, for når man har det vanskelig er det tøft med alle forventningene som følger med høytider. Jeg satser på at neste jul, da, da skal ting gå bedre og jeg får feire hele jula hjemme og vært mer med familien. På det tredje skal det skje, er det ikke det man sier?

Jeg har visst vært oppe siden før fire i natt, men jeg sov faktisk godt fram til da og litt søvn er bedre enn ingenting ihvertfall. Nå skal jeg traske meg ut på stua for å finne meg dagens første kaffekopp og starte dagen rolig. Senere i formiddag kommer Mamma og vi skal kjøre oss en liten tur, jeg må nemlig ha mer sukkerfri energidrikk essens (som smaker som redbull) som jeg blander med kullsyrevann.

Pust Håp, det skal gå bra dette og.

Vi snakkes snart

Lag en god dag

Klem Håp❤

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s