Positivitet avler positivitet

Nå har det vært litt vel mye negativitet så da får jeg prøve å jevne det litt ut med litt positive tanker, eller hva sier dere?

Jo, i uka som har gått har jeg:

Vært på kino og sett Hakkebakkeskogen sammen med Tantegull, Søs og Svoger

Vært på en liten biltur med Pappa

Og Støttekontakt vært på shoppingtur til Molde, noe som var en hel dagstur

Molde ja, det var noen fine timer, hun hentet meg klokka ti og jeg var ikke tilbake på avdelingen før rundt klokka fem. Vi koste oss og shoppet endel begge to. Jeg handlet meg klær og en ny fitbit for den jeg hadde har sluttet å virke etter ett år liggende i en skuff. Det var i grunn like greit, for nå kjøpte jeg en bedre versjon med pulsmåler osv også, Fitbit Charge 2, og foreløpig er jeg veldig fornøyd. Det er spennende å følge pulsen min jevnlig, for "hvilepulsen" varierer fra alt i mellom 119 og 58😬 i løpet av en dag. Angst er stikkordet for den variasjonen. Jaja, sånn er det bare.

En annen positiv ting som jeg må nevne er at jeg i forrige uke klarte målet mitt med å "bare" spisespy tre dager, altså fire dager uten, og det er jo en begynnelse. Nyttårsforsettet mitt er nemlig å redusere veldig/klare å slutte helt med den biten av spiseforstyrrelsen, men det må gå sakte. Jeg har endelig skjønt at det er ett symptom på helt andre ting, det er en måte å håndtere følelsene mine på, og slutter jeg helt brått (som jeg for øvrig ikke klarer) blir kaoset inni meg alt for mye å takle. Jeg skal greide det en eller annen gang, men jeg får ta tiden til hjelp og ikke gjøre for mye endringer på en gang siden det tross alt er endel vanskelige ting jeg må gjennom nå.

I morgen kommer Mamma og henter meg sånn at vi kjører til byen og hjem til Fargekaoset så jeg får hente noe maleutstyr, for de her vil nemlig at jeg skal begynne å male litt igjen i en slags form for terapi. Det var i grunnen deilig med ett lite push for jeg har jo lyst til å finne tilbake til Kreativiteten. Den er jo tross alt en stor del av meg.

I tillegg har jeg brukt to uker på å tvinge fram strikkelysta igjen, maske etter maske har blitt tvunget fram på pinnene i håp om at gleden skulle komme tilbake, og i dag løsnet det endelig litt. Jeg håper jeg fortsetter i samme sporet framover, jeg trenger strikketerapien min😅

I dagene som kommer ser jeg fram til:

Å prøve å la strikkepinnene danse trutt

Teste ut maleteknikker igjen

Kino med Støttekontakt på søndag

Forhåpentligvis en tur til Moa, kjøpesenteret med Søs i neste uke en gang

Se Tatou og Zaphira i morgen

Selv om jeg sov en times tid i ettermiddag er jeg langt over klokkeslettet jeg vanligvis legger meg på, så nå skal jeg sette på Spotify på lavt volum og forhåpentligvis dette inn i en natt uten mareritt og sove godt.

Vi snakkes snart

Klem Håp

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s