Jeg fortjener hjelp

Dagsformen varierer, ofte mange ganger i løpet av en dag, men selv om det har vært tungt i det siste så ser både jeg og de rundt meg klare framskritt. Jeg har vært på avdelingen i fem uker så langt og det er stor forskjell på da jeg kom inn og i dag, selv om jeg også har mange tøffe stunder. Jeg er blitt flinkere til å si ifra, ta plass som de sier jeg skal og har rett på.

Primær S skrev på ett ark for en stund siden for å minne meg på

Jeg SKAL ta plass

I boken min har jeg også skrevet etter push fra behandlere her

Jeg er ikke fæl

Jeg fortjener hjelp

Det er ikke alltid det er like lett å ta innover seg, men jeg prøver.

Vi hadde ett behandlingsmøte i dag, og jeg fikk ros for å delta selv om vi ble enig om at det ble for mange folk på en gang for meg å forholde meg til, så neste gang skal de ha det uten meg og så får jeg heller referat. Lille meg og to fra Ambulantteamet, primær A, psykolog og overlegen. Det ble litt meget ja😬

Jeg har ikke fått noe utdato, jeg får ta det i mitt tempo, aller først skal vi gjennomføre det vi ble enige om i dag så får jeg se etter det. Jeg skal komme tilbake til hva det er snakk om senere.

Jeg skal ihvertfall begynne med litt permisjoner hjem, den første ordentlige blir på onsdag i neste uke. Støttekontakt og jeg skal riktignok hjem til Fargekaoset på mandag også, men da skal vi styre og pynte litt etter jula har forsvunnet.

Jeg har kjøpt noe ny pynt pluss alt det jeg kjøpte i USA som ble lagt i boda siden det var julepynttid når vi kom hjem. Jeg har en visjon om hvordan det skal se ut, men jeg mangler noen ting fortsatt, for eksempel ett stort rundt svart høyglans"brett" jeg har sett på bohus. Spørs om jeg ikke må få med meg mamma på en liten shoppingrunde til. Jeg har også lenge vært på jakt etter ei lita dekorpostkasse som jeg kan ha regningene mine i sånn at jeg vet hvor jeg har de, uten hell. Men på mandagskveld søkte jeg på nettet og fant jammen meg ei skikkelig kul gul ei på ting.no, akkurat slik jeg hadde sett for meg. Score👌 Tror dere ikke den har kommet fram allerede da? Jo, den ligger på postibutikk og venter på at jeg skal få hentet den. Jeg er jo veeldig glad i interiør da, selv om jeg nok har en veldig annerledes smak enn folk flest🙈

En gatekatt ved navn Bob på kino var i grunnen ganske bra forresten, selv om boka var bedre, haha. Er ikke det typisk for bøker som blir til film da?

Hodet mitt stoppet opp NU så for at dere skal få ett pip fra meg og ikke ett upublisert innlegg i arkiv så avslutter jeg her, selv om det blir en bra slutt😅 Sånn er det bare av og til..

Vi snakkes snart

Klem Håp

(Håret mitt har eeendelig fått litt lengde🙌🎉)

Reklame

2 kommentarer om “Jeg fortjener hjelp

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s