Maratonløp og andre småsaker

Den siste uka har jeg:

– Blitt kalt både Ronja Røverdatter, Lykketroll og den gode fe. Kan ikke annet enn å le og se på det som gode ord.

– Knekt koden på kjolen jeg strikker på (hysj, det er en bursdagsgave😇)

– Vært sammen med Mamma både på mandag og fredag og fått ordnet de tingene jeg håpet på å fikse, så nå er posene klare til å pynte Fargekaoset litt til.

– Hatt samtale som var litt tøff

– Blitt en smule forkjølet, men håper det blir med litt og ikke full blown influensakule

– Sett mange fine solnedganger, det har vært helt magisk enkelte kvelder, selv om jeg ikke har klart å fange magien på bilder

– Sovnet tidlig nesten hver kveld, i går la jeg meg kvart på ni😳

– Fått dilla på Papa Roach og oppdaget ett nytt album som har stått på repeat hele uka.

Dere vet hvordan jeg sier at noen ganger er selv de enkleste ting som en maratonøkt å fullføre? Vel, verken jeg eller kroppen min kødder ikke litt en gang, jeg sjekket pulsen min etter å ha dusjet en dag, gjett hva den var? Jo, milde, lave 148 😬 Jaha, så hadde jeg rett da. Heldigvis er det ikke like ille hele tiden, og oppgaver er ikke alltid like vanskelig å fullføre så det er jeg ihvertfall glad for og nyter når det er tilfelle.

Jeg har litt program denne uka, først blir jeg jo hentet nå i ett tiden i dag for å være med Støttekontakt og herje, og på onsdag skal jeg ha permisjon hjem til Fargekaoset pluss at jeg skal en tur til hudlegen først.

I morgen er det samtaletid igjen, og Søs har fri denne uka så jeg håper vi får til å møtes.

De hadde egentlig tenkt å stikke innom i går, men jeg var så trøtt at vi heller tok det igjen.

Jeg vurderer å bake noe i dag når jeg skal hjem, Bakemesteren klør i fingrene etter å lage noe gøy som forhåpentligvis smaker godt, men jeg får se hva jeg rekker og hvis det ikke blir i dag blir det snart ihvertfall.

Nå skal jeg drikke enda en kopp kaffe før jeg starter skikkelig dagen med strikketøy og kanskje god morgen Norge i bakgrunnen.

Enkle gleder er gull verdt.

Vi snakkes snart da dere

Klem Håp

Reklame

2 kommentarer om “Maratonløp og andre småsaker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s