All beinhard jobbing er ikke synlig

Uupsi, så var denne uka ved slutts ende også snart.

Tiden går så fort og sakte om hverandre og det er tøft å følge med dagene som spurter avgårde, men de siste dagene har vært greie, selv om jeg har vært ganske trøtt og sliten innimellom. De sier forresten at det ikke er så rart jeg blir fort sliten, for selv om jeg kanskje tilsynelatende ikke gjør på så mye så er jeg midt inni en fulltidsjobb som i tillegg har masse uønsket overtidsarbeid om jeg vil eller ei. Det er mye som snues og vendes på på innsiden nå, og det er til tider ganske kaotisk i Tankekaosets verden, men de sier det er en viktig prosess jeg er inne i, og selv om det kan gjøre ganske vondt akkurat nå så er det visst veien å gå for å få det bedre. Jeg fortjener å ha det bra sier de og har skrevet det på folierte lapper som for tiden ligger på nattbordet😬

De prøver på å få til en positiv hjernevasking som Primær S sa så morsomt. Galgenhumor er viktig😅

Jeg har jo gjort på ting som synes på utsiden også da, jeg har faktisk vært hjemme i Fargekaoset ikke mindre enn tre ganger denne uka, selv om jeg bare har hatt en ordentlig perm hjem en dag. På mandag/tirsdag(?) var jeg og Støttekontakt der og fikk hengt opp noe hyller til garnet mitt og noen bilder til😏 Det ble ganske bra, men vi fikk ikke gjort oss helt ferdig så i går var jeg og Mamma innom en tur også og nå er det endelig blitt koselig etter jul igjen.

Støttekontakt og jeg var en liten tur innom kjøpesenteret også den dagen og nå er gaveåret 2017 offisielt i gang, haha. Det lønner seg å kjøpe gaver året rundt, og jeg har begynt på både bursdagsgaver til gjengen og juuulegaver 🎅😇

Det er alltid kjekt å finne gaver som man ihvertfall tror at mottakeren kommer til å like.

Jeg var jo hjemme på "ordentlig perm" også på onsdag og det gikk både bra og ikke så bra, men etter at jeg fikk sovet litt hjalp det på formen og resten av kvelden var fin. Det var litt fint å være sammen med personalet der også, det har jeg jo faktisk ikke vært siden nyttårsaften.. Det blir mer av det framover og så får vi se hvordan det går.

Nå må jeg egentlig avslutte fort for Søs er her og henter meg om ganske nøyaktig fire minutter og jeg er ikke klar i det hele tatt, huff😬

Vi skal gå en liten fjelltur sammen med Tantegullene og det skal bli kjekt! Formen min er dåååårlig pluss at jeg er ganske tett av både astmapust og forkjølelse, men vi får ta det rolig.

Mamma og Pappa kommer til bygda for å spise middag sammen med oss før de kjører meg tilbake til avdelingen igjen og da får jeg kose med Tatou igjen. Vi kosemoste masse i går, beste Hjertet mitt❤

Er han ikke skjønn? Han burde klipt luggen sin, men søt som alltid uansett❤

Nei, nå måå jeg faktisk stikke så vi snakkes snart

Klem Håp

Reklame

2 kommentarer om “All beinhard jobbing er ikke synlig

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s