Får jeg se mer av Håp?

For første gang på lenge følte jeg meg som meg selv igjen på søndag. Det var så herlig og etterlengtet, dere aner ikke! Vi dro jo avgårde på fjelltur og kom ikke hjem til huset til Søs før tre timer senere og ti tusen skritt gått. Vi gikk først opp på en topp før vi gikk videre og selv om vi ikke kom oss helt dit hvor vi hadde tenkt så var det en veldig fin tur i nydelig vær. Og selv om formen som sagt er dritdårlig så er det jo opptrening og turer som må til for at den skal bli bedre igjen så da får jeg heller puste og pese en stund framover, haha huff.

Jeg tulla med både Svoger og Tantegullene, pratet med Søs på bilturen fra avdelingen, lekte med Tatou når vi kom tilbake og pinnen jeg fant til han på veien elsket han, lille krabaten min. Når jeg kom tilbake til avdelingen var jeg zombie, men etter å ha slappet av litt så kviknet jeg til og pratet masse mens strikkepinnene klirret. Primær A sa at hun så at dagen hadde gjort meg godt.

Jeg fikk ett Glimt av den Nadine-Zaphira jeg er i gode perioder og jeg håper jeg får se masse mer av henne framover.

Tatou fikk ikke vært med på søndag siden det var Søs som hentet meg, men Mamma og Pappa kom til middag og da fikk vi sett hverandre likevel.

I morgen kommer Støttekontakt klokka ti og har med seg Tatou, da skal han endelig få være med på tur han også. Vi skal prøve oss på ett lite fjell her i bygda, men ingen av oss har gått der før så vi får bare krysse fingrene for at vi ikke går oss vill.. nææida, joda😂

Gårsdagen derimot var bare Blæh fra start til slutt og jeg hadde nok med å puste. Jeg la meg tidlig i håp om å våkne til en bedre dag i dag, og forhåpentligvis funket det, jeg er ikke like blæh i dag, og klokka halv tolv blir det tur siden det er En sunnere hverdag på programmet på avdelingen. Det er kaldt ute, men fint ellers så da er det bare å kle seg godt. Det skal bli fint å komme seg ut litt.

Nå skal jeg drikke en kopp kaffe før dagen starter på ordentlig.

Lag en fin dag❤

Klem Håp❤

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s