Ut av tåka

Jeg føler meg…glad?

 

Noe kjennes annerledes ut, noe er forandret. Kroppen føles lett og det er noe rart inni meg, noe jeg ikke har kjent på en stund. Er det dette som er glede? Er jeg på vei til å bli ordentlig glad igjen? 

Helga har vært fin, jeg har hatt tre gode dager på rad til og med! 😱❤️ Dagene har vært fylt opp med Livet, det andre vet du, det som ikke tilbringes i en tåke knytt sammen i en stol. 

 

Fredag

Jeg ble hentet av Mamma klokka ett og vi hadde oss en kjekk bytur selv om det ikke ble storshopping. Jeg handlet meg derimot en Metallicahettegenser på HM, elsk på den. Visste dere forresten at jeg har sett Metallica live to ganger?  Først i 2012 sammen med Lillebror på tribunen og i 2014 sammen med en venninne jeg hadde en stund, der jeg etterhvert sto omtrent to meter unna scena? 😏 Funfact nr 2, plutselig sto jeg ved siden av en som jobbet på UPA i sin tid som faktisk var en av to som viste meg hvor god musikk Metallica faktisk har, og som jeg pleide å kjøre rånerunder med Death Magnetic på full guffe i 2008? I den perioden han kjente meg sa jeg ikke stort, jeg var stille med få ord fordi jeg var så syk, mens på konserten noen år senere var jeg den som startet bølger med lyd bakover i folkemengden? Det var ett stort øyeblikk for meg. Ironisk nok var han driiiita, typ greide så vidt å stå på beina, haha huff, men han nikket et gjenkjennende blikk til meg så får vi bare håpe han husket det dagen etterpå😳😂

 

Lørdag

Søs og Tantegull hentet meg klokka tolv og vi kjørte til kjøpesenteret der vi surret vekk tre, fire timer med litt shopping og en liten lunsjpause. Det var stappfullt på Moa, jeg har ikke sett så mye folk der annet enn før juletider, men vi fant ut at det måtte være på grunn av Bryan Adams konsertene som var i helga og at folk utenfra tok seg en «byhelg» med konsert og shopping. Liten by, store folkemengder når det skjer noe her😳 Vi koste oss ihvertfall masse, selv om det var kaostilstander. Så kjørte vi til Bygda der vi møtte Svoger og Tantegull 2, og vi greide å bruke hundreogørten minutt på å kle på oss varme vinterklær (les;barna) for planen for kvelden var nemlig å stå på skøyter. Det er noe jeg har hatt lyst til i mange år, jeg likte det veldig godt da jeg var yngre, men en blanding av dårlige isforhold og innleggelser har gjort at det var eviglenge siden sist. Det var veeldig gøy selv om jeg var veeldig dårlig, haha. Neida, det kom seg litt når jeg prøvde å skyve vekk frykten for å dette og med hjelp av en stol som sto der fikk jeg etterhvert litt fart på isen. Tantegull var nok litt for liten, hun så ut som da hun skulle lære seg å gå, typ vaklende bambie, men hun koste jo seg og det var det viktigste. Tantegull 2 var ihvertfall kjempeflink! Vi prøvde oss også på grilling av pølser, men det gikk dårlig, huff. Ekleste smaken ever, både av veganpølse og visstnok de vanlige kjøttpølsene også. Kalde, slimete, ekle 😂😬

Nå gikk tiden i fra meg, det er jo Farmen og det begynner akkurat NÅ, så jeg skriver om i dag litt senere. Heia Petter👊🏼😎 Hvem heier du på forresten?

 

ha en god kveld videre

 

Klem fra Håp❤️

#håp #glede #depresjon #deprimert #psykisk #psykiskhelse #mentalhelse #godedager #familie #sykehus #innlagt #shopping #vinter #skøyter #vegan #grilling #utpåtur #stikkut #farmen #tv2 #søndag #helg

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s