Utskrivelse i sikte<3

Gjett hvor jeg er akkurat nå?

JO, nå sitter jeg i stolen min foran macen min hjemme i Fargekaoset!

Jeg har nemlig overnattet i natt, for første gang i 2017. Det vil si, jeg sov jo her nyttårsaftennatten, men det telles liksom ikke. Vet dere hva som er bedre? Jo, det har faktisk gått veldig bra, og jeg har greid å slappe av  og kost meg.

Støttekontakt hentet meg klokka ti i går, og var her helt til halv seks så det har sikkert litt å si, men det har faktisk vært veldig deilig både å slappe av alene og være litt sammen med personalet her også. Vi var innom Moa på vei hjem, og plutselig hadde vi surret vekk tre timer, haha. Jeg fikk kjøpt en julegave til, og så ble det visst litt salgsposer også. Etterpå hentet vi Zaphira, og fy som jeg har savnet henne<3 Det er få ting som slår en malende katt på fanget som viser med hele seg at hun er glad for å være sammen med deg igjen. Du kan si hva du vil, men katter er veldig kloke og viser ofte med kroppsspråk om h*n har det bra eller ikke, og kan faktisk knytte seg veldig til ett menneske. Så det så.

Vi lagde også grønne sveler både på den ene og andre måten, grønn i form av konditorfarge og grønt plantebasert godsak. De ble meget vellykket om jeg får si det selv. Så ble det visst en dæsj rosa i går også, både fordi smørkremmen inni var rosa og fordi håret mitt fikk seg en omgang med både bleking og roosafarge, så nå er håret mitt fresht igjen. Jeg hadde bare tre centimeter med ettervekst da.. Jaja, nå er det ihvertfall fikset.

Jeg hadde jo store planer om å legge ut bilder, men macen har klart å nullstille seg på magisk vis siden sist jeg brukte den, og logget seg ut av icloudkontoen min. Det er i grunn litt krise for jeg husker visst ikke passordet. Oi.. Jeg som skulle skrive ned alle passordene mine sånn at jeg ikke glemte de ørten forskjellige versjonene, men så glemte jeg å skrive det ned. Gullfiskhukommelse much? Æsj, jeg håper jeg kommer på det.

Jeg skal legge ut ett bildeinnlegg fra ipaden senere så får dere sett godsakene. Ooog, på søndag var det jo morsdag og tror du ikke Mamma hadde bakt både veganske berlinerboller, rundtomkringboller og PAVLOVA? Kikertlake er genialt altså, og kaka var nydelig, jeg tror faktisk den smakte som orginalen, for det var de tilbakemeldingene jeg fikk. Svoger ville ikke innrømme det da, men han forsynte seg tre ganger tror jeg, haha.

Vi var også på en liten fjelltur før morsdagsmiddagen, og denne gangen var det Sukkertoppen som skulle bestiges. Det er en passelig topp når man er i opptrening igjen, men det er jaggu nok av trening for det er ganske mye klatring både opp og ned. Det er så forbanna irriterende å være i så dårlig form som jeg er nå, jeg blir nesten sint, men jeg prøver å fortelle meg selv at det blir bedre jo mer jeg beveger meg. Jeg vil at kroppen skal klare alt hodet vil, og det er så frustrerende når det ikke er tilfelle nå! Grunnen til det er en annen sak, men på ett eller annet tidspunkt skal jeg fortelle litt om det, men jeg må kvinne meg opp litt først. 

Jeg hadde samtale på mandag, og det var så kjekt fordi de sa at de så at jeg hadde det mye bedre. Jeg har det bedre. Nå begynner utskrivelsesfasen selv om det ikke har blitt avklart akkurat hvordan det skal foregå enda. Jeg tror ihvertfall at jeg er klar, jeg vil hjem, og jeg vil hjem sammen med Tatou og Zaphira. Det blir spennende framover, det kan jeg si.

 

Klokka er halv tolv nå og jeg sitter fortsatt i nattklærne, uups, jeg får vel få ræva i gir og hive meg i dusjen. 

Vi snakkes snart da dere

 

Klem Håp

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s