Dyrenes magiske helbredelsesevne💚

Jeg har i grunn dårlig tid, jeg blir straks hentet, men tenkte jeg skulle legge ut ett bilde av Kaosgjengen sånn at dere får sett hjertene mine.

Det begynner vel å bli en stund siden jeg la ut ett bilde av begge to? Det er forresten kjempemerkelig, hjemme i Fargekaoset er de bestbuds, og kan ligge helt tett inntil hverandre, mens hjemme hos foreldrene mine? Det er en helt annen historie. Der løper Tatou nemlig tulling etter Zaphira straks hun nærmer seg. Det har nok med at Zaphira kom først hjemme, og er sjefen i Fargekaoset, mens hos foreldrene mine så er det Tatou som har styringa, men rart er det uansett – og til tider irriterende, haha.Men guess what, nå har Zaphira flyttet hjem igjen sånn at hun er der de dagene jeg har permisjoner❤

Huset mitt gir henne frokost og så kommer Mamma innom hver dag og gir en god dose kos og middag.

I dag skal jeg være sammen med Søs og Tantegullene ❤ Jeg blir hentet om fem minutter av Pappa som kjører meg halvveis til bygda og så møter Søs meg på veien og vi kjører videre. Planen for dagen er litt usikker på grunn av det dårlige været, men jeg skal fortelle hva vi har gjort på senere, for nå må jeg gå😅

Vi snakkes snart

Klem Håp

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s