Helgens smil

Jeg har hatt noen grunner til å smile denne helga selv om den begynte ganske skjevt, men det skal jeg komme tilbake til. Nå vil jeg dele helgas smil med dere, det er nemlig ikke alltid det bare er de store tingene som er viktig. Hverdagssmil er minst like viktige! ❤

Jeg ble ferdig med to (strikke)ufoer på fredag, nå har Søs endelig fått bursdagsgava si, Mariusgenseren jeg ga henne med pinnene fortsatt i tilbake i november 😳 Den ble fin, det var nok lurt å vente med å strikke mønsteret til hodet funket litt bedre og jeg tror Søs likte dem også. Det andre uferdige prosjektet var også en Marius, men den ble mer som en kjole og var til meg selv.

– Å spille høy musikk på bilturen til byen med Mamma på fredag og ikke minst, få tak i to fine vaser veeldig billig, de kostet opprinnelig 1698, mens det jeg måtte ut med var 424😎👌 Husker ikke helt hva de heter i øyeblikket, men det er det designet fra sekstitallet med blader på hvis noen skjønner hvilken jeg mener.

– Både Mamma og personalet her har kjempet saken min etter noe skikkelig dritt på fredag. Forhåpentligvis får det et noenlunde godt utfall.

– Gode folk på jobb denne helga.

– Søs kjøpte en boks med veganvennlig vaniljeis til meg til dessert i dag.

– Sist, men ikke minst – Mamma og jeg dro på en liten dagstur i dag til hytta på Bjorli der Søs og gjengen har vært i helga. Vi gikk en god skitur og selv om jeg er dårlig til å gå på ski gikk det mye bedre enn forventet og jeg storkoste meg. Så spiste vi middag før det bar ut på en liten akeøkt. Åå, så kjekt! Jeg var tilbake på avdelingen rundt halv seks og når jeg kom inn sa Primær A at jeg strålte. Det har vært en god dag

True story forresten😂😳🙈 I morgen må jeg nok rydde litt😅

Klem Håp

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s