Fra slanger til babyprat

De siste ukene har vært fylt av både det ene og det andre, alt fra å ha en slange hengende rundt halsen til shopping til baking til strikkemaraton.

Jeg prøver å tenke litt tilbake, men som dere sikkert har fått med dere nå så er det ikke så enkelt dessverre. Det er veldig mye som forsvinner fra hukommelsen min. Det er i grunnen veldig ukult, det er ikke noe gøy å måtte nikke og smile og late som man vet hva som ble snakket om i går eller hva jeg gjorde på for den del, mens man febrilsk prøver å fylle hullene sånn at man kommer noenlunde inn igjen i samtalen. Jeg har ikke tall på alle gangene jeg sier vet ikke eller husker ikke i løpet av en uke, og det er ganske frustrerende for å si det mildt.

Men

Jeg husker litt, høydepunktene fra de siste ukene – ihvertfall nesten haha😬

Søs, Tantegullene og jeg var på Atlanterhavsparken en dag, enten i forrige uke eller den før det, og da fikk jeg holde en slange😱😍

Jeg møtte så vidt på en gjeng fra dagsenteret jeg brukte å gå på før jeg ble innlagt i 2015, men nå er det altså over to år siden sist og da er dørstokkmila lang for å klare å møte opp der igjen. Jeg skal prøve å ha det som mål å dra dit i ett par timer i uka når jeg er klar for det, for de er veldig hyggelige der og det er ett stort hobbyrom som jeg brukte å bruke.

Litt baking og mye skipbo har det også blitt, faktisk har jeg kortspill som en del av behandlingsplanen min. Tanken er at det skal distrahere bort vanskelige tanker og hjelpe meg til å fokusere på her og nå. Jeg spiller både med familien, personalet og Støttekontakt så det blir en del skipbo ja😅 Det er jo gøy da samtidig som det hjelper når jeg har det vanskelig.

Jeg har vært hjemme på en overnatting og en dagsperm, og i morgen skal jeg faktisk være hjemme i to netter. Det blir spennende.. Det går nok bra, men det er jo en utfordring også da, men jeg satser på at det blir ok. Jeg følte meg litt dum i stad for jeg trodde Primær A og jeg hadde avtalt denne permisjonen for flere uker siden så jeg har sagt i fra til personalet i Huset mitt og ordnet skyss, og så har jeg misforstått/hun missforstått så det var ikke helt slik det var tenkt – tror jeg da, menmen, nå blir det sånn ihvertfall.

Jeg gleder meg ihvertfall til mere av dette💚💖💚 Zaphi💚💖💚

Jeg og Støttekontakt var faktisk helt til Kristiansund forrige mandag. Først hadde vi bare tenkt oss til Molde, men turen endte i Kristiansund og det var en veldig fin og lang dag. Shopping, latter og musikk var stikkordene. Jeg kan ikke annet enn å le, hun er så I N N M A R I babysyk for å si det miildt, så vi var vel innom alle babyavdelinger vi kunne finne og hun dro det så langt at vi var innom Barnas Hus der hun testet ut vogner. Og Nei – hun er ikke gravid per dags dato, det vet jeg med hundre prosents sikkerhet, men jeg vet også at det ikke blir lenge til de skal prøve å bli gravide så det blir veldig spennende. Haha, jeg har til og med begynt å strikke på det første babyplagget i dag, whaaat?! Kremt, måtte bare ha noe lett på pinnene og så vet jeg at hun blir så glad så da er det veldig artig. Jeg får vel vente med å avlevere det før det faktisk finnes ett frø i magen da😂😆

Internett er nede i kveld, frustrerende nok for da får jeg ikke sett på serie før jeg skal sove. Nå bruker jeg mobildata og det er ikke noe å se serier av, da står jeg nok ganske fort uten mer mobildata og det hadde vært kjipt det. Jeg får vel surfe litt før jeg prøver å lukke øynene. Ønsk meg lykke til i morgen da😅

Klem Håp

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s