Takknemlig herfra og til månen<3

Jeg sitter her helt overveldet av takknemlighet. Jeg hadde nemlig tenkt å skrive litt om hvor mye Søs og gjengen betyr for meg, og vet dere hva som skjer? Jo, jeg får en melding på messenger fra Søs der hun sier at hun vil spandere en hotellnatt på oss, Søs, Tantegull og meg. Jeg blir helt varm inni meg, så mye betyr det, og alt det andre hun gjør for meg ellers i hverdagen. 

Nå blir det en Moldetur på oss i morgen til søndag, der vi skal på shopping på lørdag og badeland før vi drar tilbake på søndagen. Hun hadde til og med funnet ett tilbud på en minisuite! Det skal bli så kjekt! 

Jeg hadde opprinnelig tenkt å skrive litt om hvor glad og takknemlig jeg er for at jeg har Søs i livet mitt, jeg vet at det absolutt ikke er alle forunt, spesielt ikke de som sliter med en tøff hverdag som syk. Uten henne og resten av gjengen hadde livet mitt vært så ufattelig mye gråere. Hun drar meg med på mange aktiviteter, det gjorde hun før hun fikk sin egen familie, og det gjør hun enda. Jeg blir inkludert i familieutfluktene som om det skulle vært det naturligste i verden, og jeg har ikke ord på hvor mye det betyr for meg. Jeg håper hun vet hvor mye jeg setter pris på alt hun gjør for meg<3

 

Jeg har en mye bedre dag i dag selv om jeg er ganske trøtt etter mye marerittmaraton i natt, men jeg skal prøve å holde meg våken til kvelden. Jeg har mine tvil på om jeg skal klare det, men hei, jeg skal prøve.

 

Det blir faktisk mange dager på rad utenfor avdelingen nå, først nå fra onsdag til i dag, lørdag til søndag og på mandag skal jeg jaggu meg ut igjen, men da bare på en dagsperm sammen med Støttekontakt. Det er kjekt når ting skjer, selv om jeg må passe på å slappe av innimellom også. Vi skal kjøre tilbake til dpset i totiden så jeg har jo kvelden på å slappe av før det bærer avsted i morgen. 

Haha, jeg drømte forresten at det var lillejulaften og jeg ikke hadde begynt på julegavene. Jeg begynner alltid tiiidlig, de første julegavene ble kjøpt i januar liksom, og bildet under viser julegavene som var innkjøpt i juli for to år siden, hihi. 

Jeg har visst nattøyet på enda jeg og ikke har jeg stelt meg heller, så nå får jeg vel hoppe i dusjen og gjøre meg klar for dagen. 

Vi snakkes snart

Klem Håp<3

 

#familie #støtte #utfordringer #glede #omsorg #psykiatri #psykiskhelse #mentalhelse #takknemlig #søsken #hotell #miniferie #håp #helg #jul #julegaver 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s