Noen dager er bedre enn andre

I dag orker jeg verken å forholde meg til verden eller meg selv. Blæhdag her altså, med stor B for å bruke et fint ord på en vanskelig dag. Jeg sov minimalt i natt av en eller annen grunn, var våken mesteparten av natta mens marerittene jaget hodet mitt de få timene jeg sov.

Jeg har jo hatt noen dager med høyt aktivitetsnivå, kanskje er det det som gjør at alt det vonde henter meg inn i dag, eller så er det rett og slett bare at det er en sånn dag i dag og det hjelper sjelden på med lite søvn.

Men

Jeg har vært flink til å spørre personalet om hjelp, det vil si kortspillmaraton gange to, og det hjalp litt. Forhåpentligvis får jeg til å sove litt etter middag og våkner i bedre form.

Foten min forsvinner i ett sett i dag, og det er ikke noe behagelig. Det er litt skummelt for å være ærlig, og det er vanskelig å forklare akkurat hva som skjer og hvordan det føles ut, men det er visst traumerelatert og lett forklart, foten sovner og jeg kjenner den ikke/klarer ikke bevege tærne. Det hender det skjer med andre deler av kroppen også, men i dag var det altså foten som ville lage litt action. Heldigvis skjer det ikke like ofte som for en måned siden og tiden før det!

Internett funker igjen og halleluja for det, det viste seg at jeg har gått nesten en uke uten nett og alt som skulle til var å koble av og på nettverket på iPaden 😳😂 Nå er det duket for nok en runde med Modern Family fra start til slutt. Nææda. Joda😳 Jeg prøver å se litt andre ting også da, Greys kommer jo med ny episode på TV2 sumo i dag, og Petter Uteligger/Født i feil kropp vil jeg også få med meg etterhvert.

Det er bare så himla deilig å se noe der jeg slipper å tenke og kan alle replikkene utenatt, haha😎

Positivitet:

Molde og jentetur var kjempekoselig, og jeg tror både store og små hadde det kjekt. Denne StoreLilleJenta hadde det ihvertfall veldig kjekt. Vi fant ut at det var noen ståheidager på kjøpesenteret, det var visst 30 år siden de åpnet og det var masse mennesker der. Det var også endel salg også, og selv om Søs var storshopperen så fant jeg meg noen fine ting jeg også😄 Tantegull fikk både ballongsverd og ansiktsmaling, hun ville være regnbuesommerfugl💚😍 Vi spiste sushi til lunsj og gikk på Egon senere på dagen før vi tok kvelden foran tv-en. Kleinere tv-titting enn MPG skal man se lenge etter, men vi måtte bare se siden det var så mange rare folk som skulle være med. Med rar: Kristian Valen og Rune Rudberg(?)😅 Vi sovnet før det ble avgjort, haha, men fikk jo med oss resultatet på søndag og det ble slik jeg spådde. Synsk vettu😂

Vi spiste en lang frokost før vi var en liten tur innom Moldebadet. Det var greit nok, men jeg var litt stressa for to av bassengene var stengt, noe som gjorde at de to som var åpne var stappfulle. Det ble nok ett kortere besøk enn planlagt, men Tantegull koste seg ihvertfall og sa ingenting på det. Det var ihvertfall veldig koselig gjort av Søs, og det frister til gjentagelse, men kanskje vi skal reise litt lengre enn nabobyen neste gang.

Nå er det visst middagstid, så jeg får avslutte her, men vi snakkes snart.

Ha en god dag videre

Klem Håp

Teksten på koppen min er forresten Seek and find happiness.

Til ettertanke💚

#psykiskhelse #mentalhelse #psykiatri #håp #utfordringer #ptsd #traumer #jentetur #thinkpositive #shopping #terapi #familie #takknemlighet #glede #positivitet #hotell

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s