Behandlingsmøte i fokus

Jeg har ti tusen tanker i hodet, men klarer ikke samle sammen en eneste sammenhengende fornuftig tanke. Det er liksom her Tankekaoset kommer til sin rett, det er litt kaos kan man si selv om jeg egentlig har hatt en god dag. Det er bare så mye som surrer og går på innsiden og når hodet samtidig har skrudd seg av så man ikke klarer å fange opp tankene blir det kaos.

Det har gått opp for meg at jeg snart skal hjem, og selv om jeg gleder meg så blir jo hverdagen min snudd igjen. Det er det ikke alltid jeg takler så bra, jeg må på en måte ha ting ganske "rett" for at jeg skal kunne slappe av. Det er en rutine på avdelingen og en annen en hjemme i Fargekaoset, og det tar nok noen dager før jeg klarer å finne roen når jeg ble utskrevet. Ikke missforstå meg, det skal bli veldig godt å komme hjem, sove i sin egen seng, spise sin egen mat og ikke minst – ha pelshjertene mine rundt meg igjen. Det gleder jeg meg masse til! ❤

Jeg var faktisk hjemme en liten tur sammen med Mamma i dag. Vi gjorde ikke på noe spesielt, litt strikking, mye musikk og maasse pelskos. Det var så godt å se Tatou igjen, det er faktisk noen uker siden sist😱❤ Jeg håper så inderlig masse at jeg klarer å ha han hjemme igjen, sammen med meg og Zaphira, det er jo der han hører til. Jeg hadde en skikkelig ekkel drøm for noen netter siden der jeg ikke klarte å gi han det han trengte og det gjorde vondt inni meg når jeg våknet. Han fortjener jo bare det beste, lille rampete voffsen min. Jeg tror jeg skal ha noen dager for å finne meg til rette hjemme igjen før han kommer hjem, men hjem skal han!

Sånn ellers er jeg veldig spent på ett møte som egentlig skulle ha vært på torsdag, men som ble utsatt til torsdag i neste uke. Jeg skal prøve å godta utfallet uansett, selv om det kanskje ikke blir det svaret jeg håper på. Jeg skal skrive mer om hva det gjelder når jeg selv har fått svaret etter møtet på torsdag, men jeg kan røpe at det er noe jeg har kjempet for i fire, fem år.

Nu blei du spænt ka? 😂😇

Neida, fra spøk til revolver, jeg har en god grunn til å være spent, men jeg er også ganske pessimistisk. Om en uke har jeg ihvertfall litt mer klarhet og kan dele det med dere.

Ser dere forresten en eller to pelsdotter på bildet? Luring(ene?)

Nå skal jeg prøve å ihvertfall samle hodet litt før jeg legger meg med en episode eller to av Modern Family. Hva skulle jeg gjort uten den serien forresten? 😅

Sov godt

Klem Håp

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s