Endelig en påske utenfor sykehusveggene 💖💚💖

I ett lite sekund så det ut som om jeg måtte møte påska som innlagt for tredje år på rad, men hurra – påska skal feires hjemme i år! Jeg får ta fram litt påskepynt og få Fargekaoset i litt påskestemning for første gang siden 2014. Det er litt sykt å tenke på, men det skal bli kjekt å få litt ekstra gulfarge i hus. Jeg er jo veeldig glad i gult i utgangspunktet så mye av tingene som finnes i Fargekaoset er jo allerede gul, men litt ekstra skader ikke.

Jeg skulle jo egentlig ha ett lite juleselskap for familien i romjula, men siden jeg ble innlagt før jul så røyk jo den planen ganske fort. Istedenfor skal jeg heller invitere dem til torsdagen i påskeuka og menyen er allerede satt. Det blir en nydelig søtpotetsuppe, hjemmelagde krutonger og foccaciabrød. Jeg skal få litt hjelp til suppa av primær R på huset mitt, jeg har nemlig bare lagd suppa en gang tidligere og da var det på Bakegruppa vi har hver onsdag i fellesstua i Huset mitt. Det som blir ekstra kjekt er at Lillebror kommer hjem på kvelden onsdagen, så han skal også komme.

Jeg gleder meg også til i morgen, for da skal Malemesterene Nadi-Zaph og Støttekontakt leke både profesjonelle husmalere og Kunstnerene skal også fram siden vi skal male på lerret mens vi venter på at strøk nummer to kan males på – drumdumdrum veggen😍 Jeg har jo ganske mange forskjellige farger i leiligheta mi, men nå er det altså ene veggen på stua som skal fornyes. Jeg har jo egentlig hele veggen dekt av bilder, men jeg tror at med en mørkere bakgrunn så vil bildene poppe litt mer. Fargen som skal brukes heter dempet sort, men det er egentlig en mørk gråfargeish. Det var litt artig, jeg googlet malingsinspirasjon og gjett hva som kom opp. Jo ett bilde/artikkel av ett rom malt i lysegrå, mørkegrå, oransje og dempet sort. Haha, høres det kjent ut? Ikke? Det er ihvertfall de fargene som fyller veggene på stua mi😁

Etter malingsøkta skal vi på kino, så hele dagen er fylt opp fra hun henter meg klokka tolv i morgen. Jeg husker ikke hva filmen heter, men det er en komedie etter det jeg har skjønt. Vi hadde egentlig tenkt å se Skjønnheten og udyret, men den ville primær R være med å se, haha.

Jeg har ikke helt bestemt meg for om jeg tar å overnatter hjemme til onsdag eller om jeg drar tilbake til avdelingen etter kinoen, men jeg må snart bestemme meg. Jeg må høre med Strikkeguru om hun jobber på onsdag eller ikke først😇 Jeg trenger nemlig hjelp til sy og klipp til ermene på genseren jeg holder på med. Straks ferdig og det er kjekt. I mellomtiden mens jeg venter på hjelp til det så har jeg begynt å strikke på en jakke til Mamma, men hysj – det er en overraskelse😂😁

Mariusen jeg strikket til meg selv ble seende slik ut, det er ekstra artig når jeg klarer å endre oppskriften selv og gjøre detjeg strikker litt annerledes enn den opprinnelig er.

Jeg aner ikke om noen av dere bryr dere om strikking/hobby osv, men det er en stor del av livet mitt så dere får bare holde ut skriveriene mine om det😅❤

Snakker om strikking, jeg må nesten avslutte nå for Strikkeguru skulle vise meg noe jeg ikke forsto nå kvart på ett

Vi snakkes snart

Lag en fin dag da dere

Klem Håp

#mentalhelse #psykiskhelse #psykiatri #sykehus #hverdag #smågleder #interiør #kreativitet #påske #familie #vegansk #mat #maling #oppussing #strikkeglede #strikketerapi #hobby #strikking #marius #strikkeoppskrifter

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s