Oi, dette er siste helgen min på avdelingen😱🎉

Det har vært noen rare dager, de tre siste har jeg nemlig vært overbevist om at det var fredag. Vel, i dag er det endelig fredag på ordentlig og jeg slipper å føle meg forvirret lengre, haha😂

Det blir kjekt å se Norske talenter i kveld, forhåpentligvis greier jeg å holde meg våken til siste delen også. Jeg har vært så trøtt i det siste og sovnet ganske tidlig, typ klokka ni😳

Jeg er har så sykt lyst på smågodt, det er jo tross alt helg, men det spørs om jeg må vente til i morgen for jeg turte nemlig ikke sitte på med "bussen" som kjører ned til sentrum hver dag klokka halv tre fra dpset, og det er ikke like lett å få det til på kvelden da de bare er tre personale på jobb. Jeg har jo fått ett ja hver gang jeg har spurt tidligere da, men tja, jeg vet ikke om jeg tørr å spørre i kveld. Det er jo tross alt bare smågodt det er snakk om, ikke noe viktig liksom. Jaja, i morgen skal det ihvertfall bli lørdagsgodt.

Jeg var så stressa før møtet i går at når jeg sjekka fitbiten min før jeg skulle legge meg så hadde jeg visstnok trent i førtifem minutt. Jaja, angst og høy puls har noen fordeler da😂🙈

Husker dere at jeg skrev om at jeg hadde løpt gråtende ut av en samtale med overlegen for litt siden? Vel, han og en til kom med den ene dumme uttalelsen etter den andre når det kom til spiseforstyrrelsen min, og jeg ble så frustrert og lei meg at det ødela en god del. I dag hadde han siste dagen sin her for han skal begynne i ny jobb, og jeg sa ja til å snakke med han igjen etter å ha nektet i en måned.. Vi fikk skværa opp litt og det at jeg klarte å si skal du snakke med spiseforstyrrede mennesker så må du bruke andre ord, fikk jeg skryt av Primær S for etter den korte samtalen var ferdig. "Nadine-Zaphira kom fram, og dette er veldig bra, du er flink"

Spiseforstyrrelsen ja, den er ett kapittel for seg selv, men det går greit nok. Jeg gleder meg ihvertfall til å lage min egen mat igjen, den blir nok hakket mer spennende enn kålerabistappa jeg har hatt til middag omtrent hver dag i snart fire måneder 😳 I går bestilte jeg endel veganske matvarer på nett som kommer i posten i løpet av neste uke. Gleeder meg ja, alt i fra vegansk ost til pesto til søtt til tofu. Og ikke minst – jeg har om mulig verdens beste Lillebror som har kjøpt med seg veganske sjokolader og facon til meg som han skal ha med seg til meg i påska❤ Selv om utvalget i Ålesund har blitt betraktelig bedre de siste årene så har for eksempel Stavanger/Sandnes ett mye bedre utvalg. Tusen takk kjære Lillebror❤

Strikkeguru har vært en engel og tok med seg hjem genseren som måtte syes for å kunne klippe opp til ermene og i dag kom hun med den ferdig sydd. Nå gjenstår bare å klippe opp(skummelt ja) og monteringen så er genseren ferdig❤ Slike handlinger, å gjøre mye mer en jobben de skal gjøre tilsier er gull verdt og betyr utrolig mye for meg. Jeg er heldig.

Gleder meg til å lage mer smakfull mat enn dette, selv om det jo er veldig godt med kålerabistappe. Og før dere sier noe, jeg vet at dette ikke er en tilstrekkelig middag, men det skal jeg endre på når jeg kommer hjem, bare vent å se! 👊

Nå bør jeg i grunn stå opp fra senga, det var godt med en liten hvil, men nå skal jeg spasere en tur ut i fellesstua igjen.

Kos dere med fredagskvelden

Klem Håp

#psykiatri #psykiskhelse #mentalhelse #helse #åpenhet #utfordringer #spiseforstyrrelse #ståpåvilje #angst #helg #hverdag #sykehus #veganer #veganskmat #kokkelering #matlaging #mat #familie #gleder #hverdagshelter #strikking #strikkeglede #strikketerapi #kos

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s