Måtte resten av året bli bra – Fit for fight💚

Jeg kjenner at jeg blir litt småstressa over alt som må ordnes til jeg skal hjem. Å pakke ned ett rom man har hatt over lang tid tar gjerne en stund, og jeg har allerede flyttet ett lass hjem, og det synes nesten ikke😳😂

Jeg skal ta med meg lass nummer to på tirsdag for da skal jeg være sammen med Støttekontakt igjen, og så blir siste rest på torsdag når jeg faktisk skal hjem. Så må jo alle tingene på plass hjemme også og jeg blir sliten bare av tanken, jeg vil jo ha det fint til påske. I tillegg så har jeg jo tatt ned alle bildene som var på veggen vi malte, og de skal jo opp igjen også. Det spørs om ikke vi får endre planene vi har på tirsdag og heller få Fargekaoset litt i orden og kanskje ta en liten kreativ stund i tillegg. Vi får se, det ordner seg nok uansett, det er bare at jeg hater å vite at det er masse jeg må gjøre fort😅 Jeg har jo selvfølgelig også startet opp med ørten strikkeprosjekt som skulle/skal bli ferdig til fredag, haha, det er så typisk meg og jeg blir like stressa hver gang selv om det er kjekt og det er jeg som har satt i gang med prosjektene. Problemet er bare at jeg som regel begynner altfor seint i forhold til når det skal være ferdig. For å gi ett eksempel, før jul for noen år siden satt jeg til og med å festet tråder når jeg var på do, haha, det er bare standard Håp som gjerne vil rekke over alt, men har for liten tid😂

Jaja, det hadde vært verre hvis det ikke var noe jeg likte å styre på med.

Meg i ett nøtteskall. Hjernen min går som regel i høygir, men av og til blir den overopphetet og skrur seg av, uten at jeg klarer å skru hodet på igjen..

Slik som nå, jeg klarer ikke samle tankene nok til å skrive noe fornuftig. Jeg er nok litt spent på uka som kommer, både med å ta farvel til alle godingene som jobber på avdelingen og ikke minst, om det kommer til å gå like bra når jeg kommer hjem. Jeg tenkte jeg skulle prøve å lage meg en motivasjonsliste/ting jeg har lyst å gjøre i løpet av 2017, men jeg må fundere litt mer før jeg klarer å skrive det ned. Det eneste som er sikkert er at jeg ønsker at resten av året skal bli mye bedre enn 2015/2016. Mesteparten av den tiden ligger bak ett slør i hukommelsen min, det var mye vondt som romsterte inni meg og jeg var jo innlagt store deler av tiden. Det jeg derimot husker som gode minner er ferieturene våre, jeg fikk jo reist på endel lange reiser innimellom innleggelsene. Etter at jeg ble utskrevet i juli i fjor dro jo familien en måned til Tyrkia, og i oktober reiste jeg og Mamma på en tre ukers reise til USA.

Ferieplanene for sommeren er foreløbig uklare, men jeg skal ihvertfall på Linkin Park konsert en eller annen plass, og så er vi i tankeboksen angående Tyrkia igjen. Jeg liker meg i grunn ganske godt der jeg, ihvertfall hvis man holder seg unna de typiske turistplassene. Jeg liker ikke mas nemlig 😅

Nå banket det akkurat på døra, det er visst kaffetid, og jeg må sette i gang igjen med strikkepinnene.

Vi snakkes snart

Klem Håp

#psykiatri #psykiskhelse #helse #mentalhelse #åpenhet #spent #sykehus #utskrivelse #familie #ferie #etpsyktinnblikk #strikking #hobby #strikketerapi #oppussing #interiør #glede #angst #håp

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s