Det kribler i magen når jeg tenker på utskrivelse🙌

"Det kommer til å bli så rart når du ikke er her lenger, vi er jo så vant til å ha deg her"

I dag har fire personal sagt at de kommer til å savne meg når jeg drar, og det varmer hjertet. Samtidig sier de at de er glad for at jeg skal hjem, for det betyr jo at jeg har det så mye bedre. Det blir rart for meg også, det er jo de som jobber her som har hjulpet meg opp igjen, og vært i nærheten i fire måneder, og så er det plutselig folkene i Huset mitt jeg skal forholde meg til igjen. Det kribler faktisk litt i magen når jeg tenker på torsdag, men jeg tror og håper dette skal gå bra. Det blir bare så mange kleine hadeøyeblikk i de neste dagene, jeg hater å ta farvel nemlig😅 Det går vel det og.

Jeg er usikker, men jeg tror jeg hadde utsamtalen i dag😂😳 Jeg regner nesten med det siden det var en hel gjeng med på samtalen og vi snakket litt om oppholdet og framgangen. Jeg fikk også vite at Primær A ville kjøre meg hjem på torsdag, det var litt godt.

Jeg er interessert i å få en utskrift av journalen fra bup, siden det er snakk om den igjen, og forhåpentligvis får jeg hjelp til å skaffe den. Jeg har faktisk aldri lest noe av journalen min, men i første omgang tenkte jeg å ta det fra ungdomspsykiatrien siden det er så lenge siden og jeg har fått litt avstand til hendelsene som står skrevet.

Støttekontakt henter meg klokka ti i morgen, det skal bli kjekt som vanlig. Jeg hadde egentlig tenkt til å pakke litt sammen nå i kveld, men jeg fant ut at jeg heller tar det i morgen tidlig siden jeg er litt trøtt. Nå er det Netflix som står på programmet nemlig😎

God natt

Klem Håp

#psykiatri #psykiskhelse #mentalhelse #helse #bup #sykehus #journal #lesing #spent #utskrivelse #hverdagshelter #håp

Reklame

2 kommentarer om “Det kribler i magen når jeg tenker på utskrivelse🙌

  1. Lykke til på torsdag! 🙂
    PS. Lurt å ikke lese journalen sin alene, men heller sammen med noen, gjerne en fagperson som kan forklare hvis noe virker uklart (egen erfaring)

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s