Hjemreisedag, takk og farvel til avdelingen for denne gang❤

Da har jeg spist siste porsjon med havregrøt på avdelingen for denne gang. Det er rart å tenke på, men jeg vet jo også at dette ikke er min siste innleggelse her.

Jeg har sovet så som så i natt, rett og slett fordi jeg har vært spent på å komme hjem.

Jeg gleder meg ihvertfall skikkelig til å komme hjem til Zaphira, det er masse pelskos som står på programmet i dag. Jeg og Støttekontakt fikk ikke tid til å pynte Fargekaoset til påske på tirsdag, så det må gjøres i dag. Jeg ble nemlig skikkelig trøtt etter å ha først fartet hit og dit og så hatt en fargeleggingstund og så fikk vi opp igjen bildene som hang på veggen vi malte for litt siden. Jeg har flere oppussingsplaner, men det får vente til etter påske. Nå ser jeg nemlig ikke Støttekontakt før om tjue dager, påske og litt ferie for hennes del står for tur.

Jeg har en skikkelig god ting å glede meg til i Mai😱🙌 Dere skjønner det, hun skal jo flytte inn i nytt hus så vi var både på skeidar, Møbelringen og jysk og mens vi tittet på litt forskjellig så snakket vi om stolene jeg har så lyst på til spisebordet mitt. Problemet er at de befinner seg på ikea. Ooog gjett hvem som skal til Trondheim og IKEA i løpet av mai? Jo, det er meg og Støttekontakt det🎉 Vi sa det først på tull, men i løpet av fem minutt ble det Faen heller, vi bare gjør det da, tuuuur🙈

Nå gjenstår bare det praktiske, som hvordan jeg skal skaffe bil og økonomi og slikt – MEN VI SKAL! Gang på gang blir jeg overveldet av hvor snill Støttekontakt er og hvor mye mer hun gjør for meg enn det kontrakten sier. Det er ikke sjeldent at vi har dager der vi er sammen i både sju og åtte og ni timer og hun har jo bare betalt for tjue timer i måneden. Drar vi til Ikea så blir det som en venninnetur, det blir jo langt over timeantallet hun egentlig har. Det er så fint med henne, vi snapper, snakker gjennom meldinger nesten daglig og hun sier at jeg er venninnen hennes, og ikke jobb. Vi kan prate om alt og hun deler like mye av livet sitt som jeg gjør av mitt. Og så er vi hverandres shoppingpartner in crime, haha, og jeg overdriver ikke en gang. Begge to dras mot salgsstativene først og eelsker tilbud og jeg kan si at vi begge er mestere i å shoppe😎👌

Jeg håper bare det praktiske løser seg fort for vi har allerede funnet hotel😂

Det skal bli så kjekt!!

Over til dagen i dag, nå gjenstår bare å pakke sammen de siste tingene, og så kjører jeg og Primær A hjemover rundt klokka elleve. Mamma kommer en tur i løpet av dagen og så er det kjekke folk på både dagvakt og kveldsvakt i Huset mitt så dette tror jeg blir bra. Og så fikk jeg akkurat en hentemelding på pakken med veganmaten jeg bestilte før helga så det er ihvertfall i boks.

Vi snakkes mer når jeg kommer hjem

Klem Håp

Reklame

En kommentar om “Hjemreisedag, takk og farvel til avdelingen for denne gang❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s