Gleden av hverdager og ikke bare sykdom

I dag er en såkalt maratondag, ihvertfall fra mitt ståsted. Sett gjennom friske øyne er det kanskje ikke så mye, men det er mer enn nok for meg ihvertfall. Jeg sto opp tidlig (ble vekt, haha) og styrte i grunn formiddagen min selv før Mamma kom og hentet meg klokka tolv. Jeg drakk ørten kopper kaffe, spiste min vanlige havregrøt til frokost, og så ett par episoder av Modern family før jeg satt i gang med dagens gjøremål. Jeg skal jo ha familieselskap i morgen og da er det litt av hvert som må ordnes. Bake gulrotkake? Check. Focaccia? Check. Rydde? Check. Finne oppskrifter til påska og skrive handleliste? Check. Sette på oppvaskmaskin og vaskemaskin, i tillegg til å rydde både rotet fra bakeseansen og alt annet rot et rotehue klarer å rote? CHECK. Jeg fant til og med tid til å ha i hårkur i håret, noe som trengtes. Alt før klokka tolv, og jeg er litt småstolt for jeg klarte å komme i gang på egenhånd, det er nemlig ikke alltid tilfelle.  Akkurat når gulrotkaka kom ut av ovnen ringte Mamma og sto utenfor med bilen sånn at vi fikk dra å handle inn de siste tingene til i morgen. Litt pynt – fikk blomster av Mamma<3, en snartur innom Europris og så på Meny for å handle inn maten jeg manglet. Nå er kjøleskapet fullt og klart for i morgen. De har fått så stort vegansk utvalg på Meny, og det er så gøy. Jeg gleder meg til å servere god, vegansk mat til alle i morgen.

Nå er det straks tid for å gå ned på Fellesstua der vi skal lage suppa jeg skal servere i morgen, så blir det litt strikkekos og kaffedrikking før Lillebror kommer i halv åtte tiden og vi skal bake nok en kake.

Hvis du trenger ett smil på en regntung onsdag (her pøsregner det,uugh) så slenger jeg med ett bilde av unicorndrakta mi jeg. Man har det ikke mer morro en man lager selv nemlig.

S

Selv om dagene mine styres av sykdom er det veldig deilig å kunne skrive noen hverdagslige ting også, rett og slett hverdagsinnlegg der det ikke trenger å tenkes så mye før jeg trykker publiser. Jeg håper dere også synes det er greit, men jeg vil gjerne ha innspill hvis det er noe spesielt dere vil jeg skal skrive om.

Nei, nå får jeg komme i gang med neste aktivitet, vi får snakkes mer når jeg har litt bedre tid.

 

Ha en fin onsdag videre

Klem Håp<3

 

#psykiatri #psykiskhelse #mentalhelse #helse #hverdag #påske #hverdagsgleder #baking #bake #matlaging #veganer #veganskmat #familie #glede #håp #påske 

Reklame

2 kommentarer om “Gleden av hverdager og ikke bare sykdom

  1. Lykke til med familieselskapet i dag! ❤ Vegankos ❤
    😉
    Stilig unicorn-drakt, forresten =)) (tror jeg skal skaffe meg en sånn og ha den på neste gang jeg skal ha muntlig eksamen! LOL!)

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s