Onsdagsglimt

I morges våknet jeg til at en viktig del av fjeset mitt var borte, septumen aka okseringen var bortevekk og det var superrart å se seg selv i speilet. Vel, egentlig så mistet jeg ene kula som holdt den på plass i går, men jeg tenkte at det kom til å gå bra å sove uten, men den gang ei. Jeg våknet rundt klokka tolv i natt av mareritt og da var altså piercingen vekke, men det var ikke stort jeg kunne gjøre med det. Heldigvis gikk det greit å få satt inn ett nytt smykke hos piercingstudioet i dag, bare litt pressing og pushing så var den på plass igjen. Noen mener kanskje at såkalte «voksne» ikke passer til å ha piercinger, men hei, dette har vært en del av meg siden jeg var tolv. Noen ting er bare sånn de er, og uten piercinger og tatoveringer for den del hadde jeg jo ikke vært meg? Nei, jeg får heller være rar, jeg vil heller være meg selv uavhengig av hva omverdenen måtte mene. 

Søs var her allerede klokka ni i morges for hun måtte ut av huset sitt før vaskedama kom. Jepp, hun har luksus i den form, men siden Svoger ikke er så flink til å vaske når hun er på jobb så tror jeg det er godt investerte penger for å si det slik 😛 Etter noen kopper kaffe kom vi oss ut på tur, det ble bare en tur rundt Lillevannet, en halvtimes løype ca, men jeg trives godt der. Det er vel tredje turen min rundt der den siste uka, haha. Vanedyr ja. Å gå uten Tatou var kjemperart, det var liksom noe som manglet, han er jo alltid med når jeg går tur. Han skulle egentlig komme hjem i dag, men han skal til hundefrisøren i morgen tidlig og da hadde det bare blitt stress for Mamma å kjørt fram og tilbake, men han kommer hjem i ellevetiden når han er ferdig og det gleder jeg meg til. Det er ekstra kjekt å kosemose når han er nybarbert, for da blir pelsen så myk, nå er han nemlig bustetroll delux og burde vært klipt for to måneder siden.. 

Jeg er egentlig ganske trøtt så jeg vurderer å ta en liten dubb før vi skal grille i fineværet på Bakegruppa til Huset. Det gjelder å nyte fineværet mens det er her, det er jo tross alt ikke hver dag. Jeg skal komme med noe mer fornuftig senere, men nå ville jeg bare ta en kort hverdagsoppdatering.

Ha en god dag videre

Klem Håp ❤


 

Reklame

2 kommentarer om “Onsdagsglimt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s