Kjempeoverraskelse🙌

Akkurat nå er jeg superhappy for jeg fikk noen skikkelig gode nyheter i dag, foreldrene mine lurte nemlig på om vi skulle reise til Oba/Tyrkia i juni og være der i fem uker, i tillegg til de to som vi skal ha sammen med Søs og Tantegull på sensommeren😍🎉

Jeg lever for å reise, få nye opplevelser og gode minner som jeg kan huske på når ting igjen blir veldig tøft og vanskelig.

Livet mitt har bestått av store høydepunkt og enda lavere bunner. Jeg har ziplinet gjennom jungelen i Mexico en dag og den neste uka sittet med fastvakt på UPA for å holde meg i live. Jeg har fløyet helikopter over Miami og området rundt og noen uker senere igjen vært innlagt på en avdeling i svært dårlig forfatning.

Bare ta eksempelet før jul, i oktober gikk jeg og Mamma trick or treating i USA(🙈😁😂) og desember endte med nok en jul som innlagt på psykiatrisk avdeling.

Jeg har ganske mange andre eksempler, men de får jeg skrive om en annen gang.

Noen vil nok mene at det er reisene som sliter meg ut, men jeg ville ikke vært foruten dem for alt i verden. En ting er å overleve, en helt annen ting er å leve, og det har jeg virkelig gjort når jeg har besøkt verden.

Det skal bli herlig å få være på en langtur igjen, og som vanlig når vi "bor" så lenge på en sommerplass blir dagene fylt med bading, soling, og shopping. En god miks der altså som passer for alle i familien. Det blir Mamma, Pappa og jeg som reiser i juni, og vi koser oss i lag og har vært på hundreogørten turer sammen, så det er null stress. Jeg gleder meg maks!

I morgen skal jeg ta første forberedelseskritt og har avtalt med ei som jobber på Huset mitt at hun skal bli med meg til et piercingstudio i morgen slik at jeg endelig får meg en ny navelpiercing. Jeg hadde nemlig en i ni år, men måtte ta den ut under en operasjon for noen år siden og planen var hele tiden å fikse dem på ny, men jeg har vært treig av meg. I morgen blir det altså fortgang i sakerne😂🙈

Nå er jeg drittrøtt og har funnet meg godt tilrette under kuledyna så jeg får skrive mer i morgen før øynene detter helt sammen her, men jeg ville bare dele et Smil med dere før jeg tar natta.

Klem Håp

#psykiatri #psykiskhelse #mentalhelse #helse #glad #glede #overraskelse #ferie #reise #opplevelser #verden #oppturer #nedturer #kontraster #familie #takknemlighet

Reklame

5 kommentarer om “Kjempeoverraskelse🙌

    1. Sarah Nazeem: Jaa, jeg gleder meg sånn. Bilder skal bli vettu 😛 Jeg har vært der flere ganger enn jeg klarer å telle, neeida, joda, jeg trives ganske godt der så lenge vi holder oss unna de typiske turistplassene, det blir for mye stress for meg. Men vi leier jo en leilighet så da blir det rolig og fint uansett 🙂 Ha en fin dag<3

      Liker

  1. Ja, jeg kan nok skjønne at det virker urettferdig, men folk er jo forskjellige skrudd sammen med de ulemper og fordeler det har. Viktig å ikke fokusere på straffen, men de gode minnene, selv om det er lettere sagt enn gjort.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s