Dissosiasjon er noe skikkelig dritt!

Dagene har flydd og når jeg først har hatt tid til å skrive noe på kvelden har hodet mitt sluttet å funke og ordene uteble. 

Jeg sliter litt med å huske akkurat hva jeg har gjort, hurra for å zoome ut, men noe husker jeg heldigvis. Piercingen er på plass, og klar for ferie. Jeg gleder meg sånn, men aller først ligger høydepunktet på Trondheimstur med Støttekontakt. Vi drar 30.mai så det er jo heldigvis ikke så lenge til, og begge to drømmer om all shoppingen som skal foregå nemlig, haha. Senest i går kveld sendte Støttekontakt informasjon om kjøpesentere rundt om i byen. I tillegg har vi jo begge en lang liste på Ikea, så dette skal bli spennende. Vi har blitt enige om at ord skal ropes ut under bilturen, eventuelt synges, men siden ingen av oss er utstyrt med gullstrupe regner jeg med at det blir det første. Bra ingen kan høre oss der vi gauler og koser oss på roadtripen. Det tar omtrent fem, seks timer å kjøre opp, så vi skal kjøre tidlig avgårde, typ klokka sju sånn at vi får mest mulig ut av dagen. 

I går lekte jeg og Støttekontakt Malermestere igjen, og denne gangen var det nok en vegg på stua som fikk gjennomgå. Jeg vil gjerne vise dere, men tror jeg vil vente til jeg har fått fjernet det stygge skapet som står der nå og som skal byttes ut med noe veldig kult fra Ikea. Ett hint er ihvertfall godfargene mine, oransje, lysegrå, mørkegrå og gul og jeg lover at dere skal få se etterhvert. Jeg er inne i en oppussingsfase, og tror utkommet blir veldig bra. Jeg elsker som sagt interiør selv om smaken min nok er litt annerledes enn folk flest sin. Farger trengs for at jeg skal kunne trives og gjør livet lettere ❤

 

Jeg har gått turer hver dag, men jeg må innrømme at de ikke har vært så lange som jeg helst skulle ha greid, men jeg har rett og slett vært litt sliten og da funker ikke kroppen nok til at den klarer eviglange turer dessverre. Jeg håper å få til litt mer framover, selv om det ikke er noe garanti for at jeg klarer det. Dere skjønner det, når hodet er slitent blir gjerne kroppen minst like sliten. Jeg har i grunn hatt en bra uke altså, men energien min er ikke på topp. Det går seg nok til, men akkurat nå har hodet det litt travelt, det er så mye som foregår der inne at deler av dagene forsvinner.

Jeg skal innrømme en ting nå som familien vet om det, for noen uker siden sprakk jeg på selvskadingen og satt plutselig med sting på kroppen for første gang på ett år og tre måneder. Greia er at jeg ikke var ved «bevissthet», det skjedde nemlig når jeg var inne i ett dissosiasjonsanfall og jeg hadde egentlig ikke kontroll over hva jeg gjorde eller ikke gjorde før jeg «våknet» til meg selv igjen. Det er ekkelt, skummelt og vondt etter ett sånt anfall der jeg gjør ting jeg ikke husker før det er gjort, men heldigvis har jeg ikke hatt det siden og jeg er rimelig sikker på at det ikke kommer til å skje igjen på en stund. Det er bare så kjipt med nye arr nå når sommeren er rett rundt hjørnet, men jeg får bare håndtere det på en eller annen måte, for i år som i fjor møter jeg varmen med kortermede topper.

Jeg er ikke arrene mine nemlig!

Jeg sov tjue minutt lengre enn jeg bruker i dag, klokka viste hele ti på halv ni når jeg våknet, syvsover i dag altså 😛 Jeg har likevel klart å være effektiv og har hatt botrening/vasking av bad og soverom sammen med personalet, pluss ryddet opp etter maleseansen, alt før klokka halv elleve. Jeg sitter riktignok i nattklærne enda, men det skal straks endres. I dag har jeg ingen andre planer på formiddagen enn å strikke og så kommer Mamma på ett lite besøk litt senere tror jeg. 

 

Zaphi kan å ta livet med ro ja<3 Uten pelsdottene mine altså.. 

Og er det forresten noen som vet hvorfor alle bildene mine kommer i feil vinkel? Eventuelt hva jeg skal gjøre for å få de rett vei? :Di

 

 

Vi snakkes snart

Klem Håp<3

 

Reklame

2 kommentarer om “Dissosiasjon er noe skikkelig dritt!

  1. Når du har hatt dissosiasjonsanfall, har du noen som helst bevissthet om hva du gjør (som om du observerer deg selv utenifra…eller langt innenifra), eller er du helt borte?
    (spør pga ønsker å lære mer om dissosiasjon)

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s