15.05.2017

I natt har jeg rett og slett sovet dritdårlig, stikkordet er marerittmaraton og det hjalp ikke særlig på at nattevakta ikke så noen av meldingene mine der jeg spurte etter en eventuell medisin. De kom inn og beklaget seg nå i morges, og jeg skjønner jo at slikt kan skje, det var bare en vanskelig natt og jeg trengte tabletten.

Jeg styrer nemlig ikke med medisinene mine selv, fem ganger om dagen deler personalet på Huset mitt ut tablettene mine, og for å være ærlig er jeg litt glad for at jeg ikke har tilgang på de selv når man tenker tilbake på tidligere uheldige hendelser. Kanskje blir jeg sterk nok en dag til å administrere de selv, men enn så lenge får personalet ha kontrollen på dem.

Jaja, nå er natta heldigvis ferdig og jeg kan begynne på det som forhåpentligvis blir en fin dag. Søs kommer nemlig ganske tidlig på besøk i dag, hun skal til kiropraktor klokka ni og etter det setter hun kursen mot Fargekaoset og vi skal kose oss i lag en liten stund før hun skal videre på kurs med jobben sin. 

Jeg har også vasking/botrening på programmet i dag og selv om det er kjedelig så er det jo veldig godt når man er ferdig og det er rent og pent rundt seg. 

I går hadde jeg en skikkelig lat dag, og i følge fitbiten min gikk jeg hele 3699 skritt, haha . Jeg var inne hele dagen, men jeg hadde besøk av foreldrene mine i noen timer, og jeg ordnet klar veggen på gangen som skal få seg ett en ny farge, selv om det ikke blir før senere i uka.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s