Dårlig start på dagen, men positiv fordiom <3

I natt har jeg rett og slett sovet dritdårlig, marerittmaraton er stikkordet, og det hjalp ikke særlig på at nattevakta ikke så noen av meldingene mine der jeg spurte etter eventuelmedisin. De kom inn og beklaget nå i morges, og jeg skjønner jo at slikt kan skje, det var bare litt kjipt i natt.

Jeg styrer nemlig ikke medisinene mine selv, fem ganger om dagen deler personalet på Huset mitt ut tablettene mine. For å være ærlig er jeg litt glad for at jeg ikke har tilgang på de selv når man tenker tilbake på tidligere uheldige hendelser. Kanskje blir jeg en dag sterk nok til å administrere de selv, men enn så lenge får personalet ha kontroll på dem.

Jaja, nå er natta heldigvis over, og jeg kan begynne på det som forhåpentligvis blir en bra dag. Søs kommer snart og vi skal først avgårde for å gjøre noen småærender og så skal vi gå en liten tur før hun skal videre på kurs med jobben. Det blir kos, selv om det ikke blir så lenge i dag. Etterpå har jeg vasking/botrening på programmet, og selv om det er kjedelig mens det står på så er det jo veldig deilig når man er ferdig og alt er rent og pent rundt en. 

I går hadde jeg en skikkelig lat dag, og i følge fitbiten min gikk jeg hele 3699 skritt, haha. Jeg var inne hele dagen, men jeg hadde besøk av foreldrene mine i noen timer og jeg ordnet klar veggen på gangen som skal få seg ett malingsstrøk senere i uka. Jeg har en klar visjon om hvordan jeg vil at det skal bli, men så spørs det om resultatet blir sånn jeg har tenkt det da. Jeg har ihvertfall funnet noen knagger formet som regndråper og rosa wallstickers i samme motiv på ting.no, og den butikken er jo i Trondheim, så jeg håper virkelig de har det inne i den fysiske butikken også. Jeg lover at dere skal få se altså, både her og der som har blitt fornyet, men jeg vil ha det mest mulig ferdig før jeg viser dere resultatet, og jeg mangler jo noen ting som jeg skal kjøpe i Trondheim så når det er på plass skal jeg knipse noen bilder, lover.

Jeg har donert en liten haug med ting som jeg ikke har behov for til fretex, og siste innspurt av opprydningen skal få seg en liten tur innom en kjøp og salgside, selv om det blir solgt veldig billig så er jo litt penger bedre enn ingenting. 

I morgen skal jeg en tur innom dpset og snakke med det som var behandleren min tidligere. Det er jo den utredningen det er snakk om da, men akkurat som jeg forventet drar den seg ut i det lange og det bedre. De sa at den skulle være ferdig innen en måned etter jeg ble utskrevet…vel, vi har ikke gjort en dritt med det siden jeg dro. Forhåpentligvis blir det fortgang nå, selv om jeg har mine sterke tvil. Alt tar så lang tid, og jeg er så utålmodig. Ingen god kombo, men det ordner seg vel til slutt. Jeg synes alltid at det er så rart å bare være «på besøk» på avdelingen de gangene jeg skal snakke med behandler, men kaanskje får jeg ett glimt og en klem av Strikkeguru i morgen og det er jo alltid koselig. 

Jeg hadde egentlig skrevet ett langt innlegg, men jeg måtte skrive alt på nytt,hele greia klikket, så nå begynner tiden å gå ut før Søs kommer så jeg får vel gjøre meg klar og avslutte her, men Lag en fin dag da dere! ❤

 

(note to self, du måå bli flinkere til å ta bilder av hverdagen, for nå begynner arkivet å bli tomt:P)

 

Klem Håp<3

 

#psykiatri #psykiatriblogg #psykiskhelse #mentalhelse #helse #hverdag #ptsd #mareritt #oppussing #smågleder #interiør #farger #utpåtur #familie

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s