Jeg er mer enn sykdom

 

Jeg tenkte dere skulle få noen ikkesykdomsrelaterte fakta om meg, for jeg er jo tross alt mye mer enn sykdom. Det er i grunn bare helt unyttige opplysninger, men det er kanskje kjekt å se litt mer av hvem jeg er?

 

1. Før jeg sluttet helt å spise kjøtt for fem år siden var jeg ekstremt kresen, og det er veldig mye av «vanlig» mat jeg aldri har smakt. Jeg har for eksempel aldri smakt bacon, rømmegrøt, biff og jeg har aldri smakt tradisjonell julemiddag. Før jeg ble (pescetrianer – vegeterianer) – veganer hadde jeg alt fra taco, pizza, sushi and so on som måltid på julekvelden. Det har aldri vært et savn å slutte å spise kjøtt, men smaken av fisk kan jeg savne noen ganger, selv om jeg aldri kunne tenkt meg å gå tilbake til å spise dyr.

2. Pappa mener at det jeg må gjøre for å sjokkere er å bleke håret/ta på en blond parykk, kle meg i hvite bukser, og ha på meg en babyrosa lacoste pikÈskjorte. Alt annet er brukt opp, så rar her altså. Det som er morsomt er at Lillebror hører til i den kategorien, ikke fullt ut da, han kler seg veldig fint altså, det er bare stikk motsatt av min stil.

3. Mens vi snakker om stil, jeg har med unntak av ett år, i niendeklasse alltid gått i de klærne jeg selv vil uansett hvor rare/annerledes de har vært. Det året fikk jeg nemlig ikke lov av hverken foreldrene mine eller behandlerene mine å «skille meg ut», de ville at jeg skulle blende inn når jeg skulle tilbake til klassen min som jeg gikk deltid på, noen dager der, andre dager på skolen som hørte til ungdomsposten på sykehuset. Heldigvis rettet det seg etterhvert, og jeg fikk gå tilbake til den jeg var, selv om klesstilen min har endret seg opp igjennom.

4. Jeg har ekstremt lite peiling på tekniske dupeditter, og det irriterer meg sånn for jeg får jo ikke til å endre designet her inne for eksempel, likevel greier jeg ikke å motivere meg til å lære mer sånn at jeg får litt mer kunnskap om hvordan ting skal gjøres. En dag kanskje…

5. Når jeg var liten ville jeg bli forfatter, men den drømmen har forsvunnet. Jeg skulle gjerne skrevet en bok om hvordan det er å leve med psykiske lidelser, det er ikke det det går på, men jeg har glemt så mye viktige detaljer om livet mitt at det ikke lar seg gjøre. 

6. Som nevnt over, jeg har veldig, veldig dårlig hukommelse, noe som irriterer meg grønn. Det er så gale at det ikke er morsomt en gang, og nå er jeg inne i en periode der jeg leker gammel, dement dame på nittini som forteller de samme historiene gang på gang. Neida, joda, det er ikke fullt så gale, og heldigvis er det perioder som er verre enn andre med å huske ting, men det er ikke noe kjekt uansett. Det er travelt for meg, og det er nok litt travelt for de rundt meg også som må minne meg på ting hele tiden.

7. Jeg er veldig knyttet til familien min og vet ikke hva jeg skulle gjort uten dem ❤

8. Jeg er Klossmajor med stor K, jeg er der at jeg lett kan snuble i mine egne bein, og det er ikke kødd en gang, det har skjedd flere ganger. Jeg går på ting, mister ting, og søler i ett sett. Det er ett under at jeg aldri har brukket et eneste bein i kroppen, men man skal aldri si aldri.

9. Jeg er veldig glad i å shoppe, men kjøper som regel mesteparten av klær/ting på salg noe som er veldig greit for da får man jo mer ut av pengene. Jeg har derimot blitt veldig flink det siste året til å ikke kjøpe noe bare fordi det er på salg, da er det bedre å kjøpe den genseren til fullpris som man vet man kommer til å bruke, enn tre topper som koster femti kroner som blir liggende i skapet. 

10. Jeg er en listeperson og lager lister av det meste, og koser meg med det. Nå som vi skal til Trondheim for eksempel så har jeg allerede saumfart diverse nettbutikker og ikea sine hjemmesider og skrevet ned hva jeg skal se etter/kjøpe. Det er jo lurt, da får jeg jo dobbelt opp av shoppingsgleden for da har jeg jo hatt det gøy hjemme mens jeg har kiket, og så koser jeg meg ekstra også når ting faktisk skal handles.

 

Ha en fin mandag videre

Klem Håp<3

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s