Gjør det beste ut av morgendagen – det skal ihvertfall jeg🎉❤

Nå er jeg fint plassert i sofaen hjemme hos Søs og gjengen på bygda, klar for feiringen i morgen. Foreldrene mine og jeg kom inn i halv sju tiden og skal overnatte sånn at vi slipper å stresse tidlig på dagen. Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke liker 17.mai, ikke litt en gang, men vi skal lage en fin dag i morgen og satser på familiekos og lite stress. Det har ingenting med hva dagen står for, det er jo tross alt en veldig viktig dag for Norge som nasjon og det heier jeg for, null tull, men det er også en dag stappfull med folk overalt og når man har angst i ryggsekken kan det bli i overkant festlig når alle skal samles på liten plass. Nå er jeg jo litt heldig med tanke på at vi er på bygda i år, det er jo liksom ikke hundretusenvis av innbyggere her og jeg slipper for det meste å være redd for å treffe på gamle bekjente, så jeg tror det skal bli en Ok dag likevel jeg. Det er ihvertfall kjekt å se hvor mye Tantegull kommer til å kose seg, og 17.mai er jo i bunn og grunn barnas dag.

Uansett hvordan du skal tilbringe morgendagen, enten trygt under dyna eller i folketoget i byen så prøv å gjøre dagen så bra som mulig og gjør noe koselig for deg selv.

Hipp Hipp Hurra og gratulerer med dagen ❤

Klem Håp

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s