Den som venter på noe kjekt venter ikke forgjeves

Noen dager er bare dumme fra det minuttet jeg står opp og til jeg legger meg, og selvsagt var 17.mai en sånn dag. Det var rett og slett dritt, for jeg hadde tenkt å gjøre dagen bra, men det var ikke så lett som jeg hadde tenkt på forhånd. Det er så typisk, flere gode dager før, og etter, men den dagen som er spesiell ble dum. Jeg klarte riktignok å kose meg litt etterhvert som dagen gikk, og det er jeg glad for, men det ble ikke noe skoleopplegg for min sin del, det hadde ikke gått den dagen. Jeg hadde heller familiekos og på kvelden kom Støttekontakt og vi spilte Skipbo. Hun kom rett etter en tolvtimersvakt på jobb og skulle på en tolvtimersvakt dagen etterpå, så det betydde mye at hun kom siden hun vet at 17.mai ikke er yndlingsdagen min. Vi spiste sushi som hun hadde med seg, og tidligere på dagen grillet familien på Bygda, så mat manglet ikke. 

Jeg har vært dau noen dager denne uka, helt tom for energi, men jeg har også hatt det fint så her er den velkjente berg og dalbanen kommet til sin rette. Jeg må innrømme at jeg ikke husker så mye av uka som har gått, og det suger, men jeg vet at jeg har hatt mye godt rundt meg. Det har begynt å jobbe endel nye mennesker på Huset mitt og det merker man, for de er veldig flink til å finne på ting, og er ikke så fastlåst i det samme gamle. Det er jo naturlig at de som har jobbet her i ørten år repeterer det som funker, men det er veldig deilig med de som nå tar intiativ til det ene og det andre. På fredag lagde vi faktisk pizzasnurrer nede i Stua, og hadde kosestund mens vi så på finalen av Norske talenter. I tillegg dro vi en snartur innom Europris og der spanderte ei som har begynt å jobbe her smågodt til hele gjengen. Jeg fikk til og med plukke min egen pose siden jeg ikke spiser ting som inneholder gelatin og sjokolade foreksempel,så det var veldig koselig gjort. Jeg tror jeg har spilt nesten femti runder med Skipbo den siste uka :O og vinner nitti prosent av gangene. Nå skal det jo sies at jeg har spilt det spillet tusenogørten ganger, og det er ikke en overdrivelse. Vi spilte det jo masse allerede på Upa i sin tid, og det begynner å bli en stund siden, så det er jo kanskje ikke så rart at jeg kan spillet ut og inn. Jeg pleier å si at i kortspill er den eneste plassen det er lov å være «slem», så det utnytter jeg til det fulle, haha 😛

Nå sitter jeg å venter på at Støttekontakt skal komme, og hun er vel rett rundt hjørnet. Planen i dag er å lage noen kort og drømme om Trondheim, for nå er det faktisk bare en uke til, og jeg tror at neste gang vi møtes sitter vi i bilen og gauler ord, mens vi planlegger hvilken butikk vi skal innom først. Jeg tror det meste er ordnet til vi skal dra, selv om jeg har endel ting å gjøre i Fargekaoset før vi setter kursen mot jentetur. Mamma kommer for eksempel senere i dag og da skal vi male den siste veggen som skal males i gangen sånn at den er klar til å dekoreres når jeg kommer hjem. Så må vi fjerne de stygge skapene på stua som skal erstattes av noe skikkelig kult fra Ikea, og litt annet småplukk. 

 

Totsen var søt før han ble klipt, og enda søtere nå. Her har han sneket seg opp på kjøkkenstolen og håpet på å få en matbit eller to, utspekulert som han er. Matvrak, men veldig, veldig søt. 

I natt har han vært hjemme hos foreldrene mine, men Mamma har han med hjem til Fargekaoset i dag, og det skal bli godt. I går gikk jeg som ett klesvrak hele dagen og var ikke utenfor døra en gang, men i dag er jeg klar for tur i kveld. 

 

Lag en fin dag<3

 

Klem Håp ❤

 

#psykiatri #psykiskhelse #helse #mentalhelse #dyr #pelsterapi #hund #bestevenn #hverdag #dårligdag #støttekontakt #hobby #kortlaging #positivitet #glede #jentetur #shopping #forhåpninger #håp
 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s