Jeg skal bevise at de tar feil 💪😎❤

Og vipps så var jeg plutselig på hytta på Bjorli. Søs ringte nemlig på tirsdagskveld og spurte om jeg ville bli med henne og Tantegullene på en spontantur så i går ettermiddag var vi på vei opp til noen fine dager med avslapning og familiekos fram til søndag. Vi er nemlig så heldige at vi kan låne Svoger sin families hytte innimellom og selv om Søs og gjengen bruker den titt og ofte er det ganske lenge siden jeg har vært her oppe på annet enn dagsturer innimellom. Svoger kommer på fredagskveld og på lørdag har vi planer om å kjøre ned til Lillehammer og karuselljakt på Hunderfossen. Jeg storkoser meg selv om personalet ikke var helt enig om at jeg skulle dra siden jeg skal avgårde på ny tur allerede på tirsdag. I will prove them wrong!

Det er jo veldig greit å ha noe å styre med fram til jenteturer på tirsdag også, da slipper jeg å telle timer til vi skal dra, hihi. Nei, jeg tror dette var en god ide jeg, og skal nyte tiden sammen med Tantegullene, Søs og Svoger når han kommer opp.

Mamma og Pappa er så snille at de vil male det som står igjen i Fargekaoset når jeg er på tur, så da er alt klart til jeg kommer hjem fra Trondheim og de nye tingene skal på plass. Jeg gleder meg til å få det ferdig og fint, og forhåpentligvis blir det like bra som jeg har sett for meg inni hodet.

Nå har vi tatt en rolig morgen så langt, men vi skal straks kle på oss alle sammen og gå en tur ut i regnværet. Det kommer oppdateringer fra hytteturen, lover🙈

Jeg var jo innom dpset på tirsdag i forrige uke, innholdet i det skal jeg komme tilbake til, men det som var veldig fint var å treffe på noen av de som jobber på avdelingen. Primær A hørte at jeg var der og da kom hun med bokstavelig talt åpne armer og ga meg en god klem, og det var så fint for alle sa jeg så så godt ut. Med det mener de at jeg ser ut som om jeg er i god form psykisk og det er jo veldig fint å høre❤ Jeg rakk ikke å se Strikkeguru, men i går når vi ventet på at Søs skulle komme og hente meg så møtte jeg henne tilfeldig og fikk nok en god klem. Hun sa at hun tenkte på meg, og hadde bedt Ambulantteamet hilse fra henne mange ganger, men det hadde de selvsagt glemt. Det er en veldig god følelse å høre at de tenker på meg også de periodene jeg er hjemme og ikke innlagt. De er så gode alle sammen, og det varmer hjertet når jeg vet at de bryr seg mer enn jobbenkontrakten sier de skal.

Ha en strålende dag da dere så snakkes vi snart

Klem Håp

#familiekos #familie #hyttetur #glede #psykiatri #psykiskhelse #mentalhelse #helsepersonell #godinger #takknemlig #håp #tantegull #hverdagsgleder

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s