Det jeg lengter etter når jeg er sykest er dette

Etter denne turen er jeg rimelig sikker på at diverse barnesanger kommer til å gå på repeat inni hodet mitt i ukesvis, nå er det foreksempel Ta en potet, bare ta en potet nananana som spiller en indre konsert, men den får garantert selskap av Mikkel rev, ratteti ratteti raatteti, Karsten og Petra soundtracket og lista er fortsatt lang. Det er jo innmari koselig å høre på musikk med småtrollene, det er det jo, men det hadde vært fint om sangene sluttet når cd-en sa stopp, haha 😅

Jeg(vi) koser oss masse og dette, disse dagene, de små hverdagsstundene med tøys og tull og å høre på alt det rare som kan komme ut av små barnemunner er det jeg savner aller mest de periodene jeg er så dårlig og innlagt og uten å være i stand til å ha permisjoner. Jeg elsker å være Tante, jeg lever jo for familien min og aller helst skulle jeg vært Supertante, men når man ikke klarer å være halvtante i perioder en gang så har jeg senket standarden til å være en Tante som gjør så godt hun kan, og som ungene er glad i, og det vet jeg at de er. Vi sees jo som regel flere ganger i uka og så sier det stopp og jeg ser de ikke på kanskje en og en halv måned og det knuser meg når det er slik, så i bedre perioder nyter jeg så masse tid jeg kan med dem❤

Når man har vært ute i hardt vær lærer man seg å verdsette det gode

Vi har hatt en rolig dag, planen var egentlig å gå en lang tur, men siden astmaen min bestemte seg for å tulle det til kjørte vi oss heller en tur og gjett hva vi fant på veien?

Joo, vi fant noen kule og søte sauekompiser, voksne og små lam. Det er så herlig, og sauer er faktisk en av yndlingsdyrene mine🙈

Svoger kom for en times tid siden så nå er vi klar for morgendagen der karuselljakt står for tur. Det er visst meldt hele 27 varmegrader på Lillehammer så jeg regner med at jeg legger meg som en knallrød tomat i morgen kveld😂 Både små og store barn gleder seg ihvertfall til en morsom dag på Hunderfossen.

Ha en fin kveld videre💚

Klem Håp💚

#psykiatri #psykiskhelse #mentalhelse #psykisksyk #sykehus #takknemlig #hverdagslykke #etterlengtet #glede #barn #tantegull #familie #hyttekos #dyr #sau #håp

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s