Sykehusdrømmer

Den siste uka har bestått av mange fine, små ting – sånne glimt og øyeblikk jeg lengter etter når jeg er skikkelig dårlig.

Det har ikke vært store heidundrendes ting, men for eksempel så gikk jeg og Støttekontakt tur rundt ett vann. Det var ikke det jeg vanligvis går rundt, men ei runde som er dobbel så lang og vi storkoste oss med smågneldring og fjas, og Tatou ble helt i hundre når han fikk lov til å bade i vannet før vi dro hjem. Han elsker å bade, men hater å dusje, raringen min. Han var ikke blide sjelen når han måtte rett inn i dusjen når vi kom hjem fra tur for å si det slik, hehe.

 


 

På søndag greide jeg å gå en og en halv gang rundt «ruta mi» her hjemme alene for første gang. Jeg går der jo noen ganger i uka selv, men på søndag ville jeg altså ta ett (muse)steg videre og økte med å gå halve runda tilbake før vi kom inn igjennom dørene igjen. Det er snakk om en tur som tar maks ti minutter, men når jeg doblet litt var vi ute i nesten tjue minutt siden vi stoppet og lekte med pinne også, og det er stort for meg. Tjue minutt alene ute i den store, skumle verden. Neida, joda, neida, men når man er så preget av Angstmonsteret at man ikke tørr å bevege seg utenfor utgangsdøra alene så er selv små seiere viktige på veien mot å vinne kampen mot angsten. Akkurat hvorfor jeg ikke klarer å gå ute alene vet jeg ikke. Jeg vet ikke akkurat hva som er skummelt, men skummelt skal jeg love dere at det er uansett selv om jeg kjemper mot noe jeg ikke vet hva er for noe. 

I dag har jeg og Mamma vært ute og fartet på jakt etter de få tingene vi trengte til ferien. Hun trenger desperat seg en ny bikini, men det skal jammen ikke være lett å finne noen. Hun er såå kresen, og kjøper nesten aldri noe til seg selv, så jeg håper så inderlig at hun kommer hjem fra Tyrkia med mer baggasje enn da vi dro, som bare er til seg selv. Jeg prøver stadig, «hva med denne da? Nei? Denne var jo kjempefin», til ingen nytte dessverre.

MEN

jeg fant heldigvis litt forskjellig og nå er jeg klar til å møte sommeren for vi skal jo tross alt shoppe mye der nede 😀 Vi kjøpte solkrem også, og fy faen så dyrt det er, det kom på firehundreogsytti tror jeg, og da fikk vi halv pris på kjøpet. Solkrem må man uansett ha, og jeg må jo kjøre på med hele 50spf sånn at tatoveringene mine ikke forsvinner i solsteika, men det er jo kjipe penger, er dere ikke enig?

 

I morgen kommer Ambulantteamet igjen, det blir det siste besøket på fem, eller seks? uker så det blir godt å utveksle noen ord med dem før vi tar ferie alle sammen. Nå skal jeg gå ned igjen i fellesstua og fortsette med strikkeprosjektet som heldigvis snart er ferdig, nå er det en Bygenser som Pappa skal få som står på pinnene. Jeg må fundere skikkelig på hva feriestrikket mitt skal bli, har dere noen forslag så kom med dem.

 

Ha en god kveld videre, vi snakkes

 

Klem Håp<3

 

#psykiatri #psykiatriblogg #helse #mentalhelse #psykiskhelse #psykisksyk #angst #eksponering #utfordring #godeminner #hund #dyrehjerte #natur #turgåing #glede #takknemlig #shopping #sommer #forventninger #håp

 

Reklame

2 kommentarer om “Sykehusdrømmer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s