Jeg er kommet i feriemodus

Det meste er pakket og klart og nå stiger reisefeberen i takt med timene som snegler seg avgårde. Det blir avreise klokka tre i natt og jeg er spennklar for fem uker i ferieparadis. Det skal bli veldig godt å komme seg litt vekk fra vante omgivelser og få noen nye opplevelser og minner som jeg kan ta med meg hjem i kofferten når vi skal sette snuten hjemover igjen.

Vi skal jo kjøre ned til Gardemoen og fly videre derifra, men det gjør meg egentlig ingenting med en lang biltur, jeg synes det er koselig jeg. Tatou skal sitte i baksetet sammen med meg så det blir nok litt travelt innimellom for Totsen er nemlig skikkelig makkete og skal finne seg en ny og bedre stilling hele tiden, haha. 

Jeg skulle jo farge etterveksten i går, for så å farge hele håret rosa igjen, men slik ble det ikke. Jeg hadde nemlig revet med meg en blekningsfarge på salg uten å sjekke så nøye på pakningen, men det viste seg i går at det var en annen en enn den jeg vanligvis bruker. Personalet skulle hjelpe meg, og jeg satt i de anbefalte tredve minuttene, men når jeg skulle skylle ut så jeg at det ikke på langt nær var så lyst som det pleier å bli. Steg to var å ta i etterbehandlingen som fulgte med, og jeg var bombesikker på at hun hadde sagt at jeg skulle ha den i i ti minutt… Vel, det viste seg å være blåshampoo og ikke balsam som fulgte med, og det skulle være maks tre minutter i håret. Jeg fikk meg ett lite sjokk når jeg vasket det og så at halve håret hadde blå striper. De lo godt nede i fellesstua når jeg gikk ned for å vise, før vi ble litt sjokkert. For hva skulle jeg gjøre nå? Det er jo en kjent sak at man helst ikke skal bleke håret to ganger på kort tid, og en liten stund så jeg det som eneste mulighet helt til vi kom på at jeg hadde jo hårfarge igjen fra den tiden håret mitt var turkis. Lang historie kort, nå er håret mitt turkis, blått og grønt. Jaja, det hadde nok vært en myye større krise for dem som skulle ha lyst hår når de brukte fargen, og jeg liker jo fargen jeg har nå godt, jeg har jo tross alt hatt den i mange år før jeg skiftet over til rosa. 

Jeg og Mamma var og leverte Zaphira på bygda i går, stakkars liten liker virkelig ikke å kjøre bil og det er jo femti minutt å kjøre, men bortsett fra ett lite oppkastuhell så gikk det greit. Nå er hun ihvertfall trygt plassert hos Søs og gjengen og Tantegull synes det var såå stas å få Zaphi på besøk i så mange uker. Jeg håper bare ikke hun blir skuffet, og at Zaphira blir litt tryggere der inne for nå freser hun til Tantegull stakkars. Det går seg vel litt til forhåpentligvis.

Det var så rart å være alene i Fargekaoset i går, og i dag og forsåvidt uten noen pelshjerter sammen med meg. Jeg aner ikke hvordan jeg skulle klart meg uten dem og det merkes veldig godt når ingen av dem er her hos meg. Jeg får heldigvis kosemose med Tatou i dag, og på bilturen i morgen. Jeg flytter jo hjem til foreldrene mine i dag, Mamma kommer og henter meg halv tre sånn at det ikke blir noe stress i natt. 

Planen for formiddagen er foreløbig bare å slappe av, jeg skal bare slenge på meg noen klær før jeg går ned i Fellesstua om litt så får jeg heller dusje litt senere.

 

Ha en god lørdag alle sammen

 

Klem Håp ❤

 

#reisesyk #feriemodus #glede #forhåpninger #sommer #ferie #tyrkia #etterlengtet #familie #katt #hund #dyrepass #pelshjerter #spent #håp

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s