Vi klarte ikke vente lengre…😁

Da er vi fint plassert i bilen utenfor Gardemoen, for tror dere ikke at vi var så reisesyke hele gjengen at vi ikke klarte å vente lengre og satt oss i bilen allerede klokka ni i går kveld? Vi har riktignok hatt noen sovestopp i bilen så nå er vi relativt våkne alle sammen og klar for neste etappe.

Tatou har som vanlig vært kjempeflink og har ikke bjeffet en gang under den lange kjøreturen😄

Vi skal straks kjøre bilen til parkeringsplassen rett utenfor flyplassen sånn at vi er klar til å møte Lillebror. Det kommer nok til å bli en ganske lang dag for vi er nemlig ikke fremme på flyplassen i Antalya før klokka fire i natt og enda er det to timer med kjøring før vi kommer fram til leiligheta. Forhåpentligvis får vi sove litt på flyet alle mann, hvis ikke blir det en veeeldig lang reise.

Oppdateringer kommer fortløpende, jeg ville bare skrive at nå er vi endelig på vei og klar til å møte sommeren. Hjemme i Ålesund har det for øvrig pissregnet i ei uke, så det skal bli veldig deilig å få litt sol på kroppen.

Ha en fin dag så lenge så snakkes vi snart❤

Klem Håp

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s